2016 m. gruodžio 27 d., antradienis

Naujųjų metų žaidimas

Labutis!
Tekstas: Mastema, iliustracijos: Hadley

Štai ir praėjo jaukios ir visai ne žiemiškomis sąlygomis mus aplankiusios šventės, kurios, tikiuosi, jog visų namus užpildė šiluma ir smagiomis akimirkomis su artimiausiais žmonėmis. Na, o aš šį kartą norėčiau pakalbėti apie naujųjų metų, 3x3 lentelės tipo žaidimą, kuris tikrai gausus savo prizais. Žaidime galima bus rasti 2 aprangas, baldus bei profilio foną. 

Na ir tikriausiai jau visoms pažįstama lentelės pirmoji dalis su tikrai labai elegantiška ir stilinga apranga. Nors kiek keistai žiūrisi tas apkrautas viršugalvis, tačiau nėra ko stebėtis, naujųjų metų proga visos aprangos neretai išsiskiria iš įprastų mūsų akims. Ties šiais savo žodžiais, taip pat negaliu nepaminėti žaidime tikriausiai dar nematytos tokio tipo palaidinės su apsiaustu jei jį taip galima pavadinti, kad ir kiek sunkesnį derinio vaizdą sudaro toks palaidinės tipas, tačiau tai suteikia šiek tiek didingumo ir savotiško žavesio, o žėrinčios kelnės prie viso bendro vaizdo priduria šventiškesnio ir puošnesnio vaizdo. Smagu tai, kad derinyje tikrai galima rasti universalių detalių, tinkančių vilkėti ne vienam kartui.
Surinkus visas 6 derinio detales galime laimėti grindis būstui.
Antroji žaidimo lentelės dalis pasitinka mus su gan rafinuotu, vėlgi žėrinčiu ir tikrai dailiu deriniu. Tai tikriausiai labiau prieinamas mūsų fantazijai vaizdas, kai kalbame apie galimus derinius žaidime naujųjų metų progą, daug blizgesio, puošnumo, ilgos suknios ir sijonai bei kiti panašūs dalykėliai. Šį derinį sudaro palaidinė su ne mažo kirpimo dekolte, ilgas žėrintis sijonas, prie šių abiejų aprangos dalių spalvomis prisiderinęs delninukas, na ir žiedas, diržas bei batai ir bengališka ugnelė, nes kaip gi be jos sutikti naujuosius metus.. Surinkus visas šias aprangos dalis laimime pagrindinį prizą kuris yra būsto tapetai.
Na ir galiausiai- trečioji lentelės dalis, kuri, kaip bebūtų keista slepia ne drabužius, o naujametinius baldus ir pagrindinis šios dalies prizas yra profilio fonas! Visus galimus laimėti baldus matote nuotraukoje, kairėje pusėje (fejerverkus laimėti galima taip pat :D).Ir čia matote dar kiek anksčiau minėtus pagrindinius prizus- grindis ir tapetus mūsų būstui, kurių bendras vaizdas yra balkonas su gražiu vaizdu į naktinį miestą. Na ir žemiau taip pat matote profilio foną, kurį sudaro visi mums galimi laimėti dalykai iš 3 dalies mūsų būstams. Na jis tikrai šventiškai papuoštų ir atnaujintų mūsų profilio aplinką.

Už pagalbą, bandant surasti, kurie prizai kuriai žaidimo daliai priklauso, tariu didelį, didelį AČIŪ tau, juste84, bei už pagalbą ieškant aprangėlių su Hadley dėkojame ir į tai įsivėlusioms mūsų klubo merginoms. Tačiau mes dar neatsisveikiname, nes kaip bebūtų keista, beieškodamos žaidimo kodų visgi atradome aprangėlę bei šukuoseną, kurios nei šen nei ten netinka, o jei konkrečiau- jų nėra šiame naujųjų metų žaidime, todėl belieka viltis, kad tai galėtų būti naujametinis prizas, arba dar koks nors žaidimas-akcija, kuriame juos galėsime laimėti, tačiau kol kas mums paslaptis kur galėtume šiuos prizus gauti, na tačiau, kad jie skirti paminėti būtent artėjantiems gaidžio metams, manau, akivaizdu.













Taigi, tiek žinių šiam kartui, ačiū, kas nepagailėjote savo laiko ir skaitėte. Linkiu smagios likusios 2016 metų savaitės ir atsisveikinu iki kito karto.♥

6 komentarai:

  1. Čia gal ne vietoj parašiau ,bet blog'o fonas OMG ♥

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už įrašą, mielosios Gwatietės! Labai patiko tavo tekstas, Mastema. Ir, be abejo, negaliu nepagirti Hadley iliustracijų, nes jos tikrai šaunios! Tik man tos pozos užkliuvo (kaip ir visada) :D kažkaip kai perkeli iš vienos rankos į kitą tai ir kur ta tikroji rūbo (šiuo atveju aksesuarų - rankinės ir ugnelės) padėtis/pozicija nebeina susigaudyti. Bet čia tik mano toks pastebėjimas. Sėkmės, mergytės! ♥ :*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju už komplimentus ir pastabas, į jas bus būtinai atsižvelgta! ^^ Taip pat smagu, jog įrašas patiko. ♥
      p.s. vienintelė ugnelė yra ne savo vietoje, ji turėtų būti priešingoje rankoje nei yra paveikslėlyje. :>

      Panaikinti
  3. Jūsų klubo gimtadienis tą pačią dieną kaip ir maniškis :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sutapimas koks :D Smagu, kad ne vien mes šią dieną švenčiam kažką.^^ Už tai su jau gerokai praėjusiu gimtadieniu sveikinam.♥

      Panaikinti