2016 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Lapkritis su Gwat.

Sveikutės! 

Tekstas- Gauduxx ir ... Malibu., iliustracijos- Hadley

Šiandien su jumis sveikinasi Gauduxx ir ... Malibu. ^^ Nors lapkritis jau kelios dienos kaip pasibaigęs, tačiau visgi norisi pasidalinti mūsų rudenį menančiu įrašu. Kaip tikriausiai pastebėjot, o gal ir ne, į blog'o reikalus įsipina vis daugiau naujų veidų, tiek su nuotraukų redagavimu, tiek su tekstu ir nuo šio mėnesio jų pamatysit vis daugiau. Kas be ko, siekdamos, kad blog'as taptų dar įdomesnis jums, gražiname mėnesio įrašus, čia turėsit galimybę pamatyti ką mūsų klubo merginos gero nuveikė per mėnesį, galbūt, ko pasiekė ir panašiai. Pradėsime nuo svarbiausios ir tikriausiai, reikšmingiausios kiekvienai merginai dalies žaidime- bandymo užkariauti M.A podiumus.

Visgi podiumas tai yra ta vieta, ant kurios papulti nori kiekviena panelė. Siekiant gauti
išsvajotus trofėjus reikia turėti daug kantrybės, laiko, entuziazmo, užsispyrimo ir svarbiausio dalyko- noro. Ester, paaukojusiai savo laiką, pavyko užkariauti pirmą ir antrą vietas paprastame podiume. Kaip smagu buvo matyti, kad dar viena gwat'ukė puošė podiumą stovėdama ant pakylos bei gavo galimybę pademonstruoti savo derinius. Labai, labai džiaugiamės už ją, ir linkime dar daug kantrybės ir ryžto bandant siekti likusiųjų trofėjų!
Kalbant apie būsto konkursą, kite1 savo būsto trofėjų kolekciją papildė pirmaja vieta, na, o ester pavyko užimti trečiąją! Abiejų merginų būstai atrodo tikrai šauniai ir yra verti gautų trofėjų. ^^
Visos tariame didelį ačiū abiems už valią ir pastangas, buvo labai smagu buvo matyti kitės ir ester būstus besipuikuojančius prizinėse vietose, bei ester stovinčią ant podiumo pakylų, tikimės, kad ir netolimoje ateityje galėsime pasigirti tokiais klubiečių pasiekimais.


Na, antras taip pat pastangų reikalaujantis dalykėlis yra konkursai. Kas savu kailiu patyrė- žino, kaip sunku yra išsilaikyti geroje vietoje, kai aplink mergaičiukės smaginasi balus tyčia mažindamos. Kadangi kalbam apie lapkritį, tai veikiausiai minėsim tik jame prasidėjusius ir pasibaigusius konkursus. Na ir šį syk į prizinę vietą patekti pavyko tik vienai klubietei, tai yra Kamilei, kuri dalyvavo konkurse "Veikli mergina" ir žinoma, savo darbo be dėmesio nepaliko, kadangi į jį buvo įdėjusi išties nemažai pastangų. Taigi, kad jis taip ir nepasislėptų tarp visų pasibaigusių konkursų, galimybę pamatyti šį darbelį turite ir čia. :)

Na ir į pabaigą... Tas mįslingas mūsų klubo šokinėjimas smarkiai žemyn ir kažkiek aukštyn, bei tušti trofėjų langeliai, kas, nežinia kodėl, bet tikrai suneramino kai kurias žaidėjas už klubo ribų. :D Na, nelaikom mes savęs silpnu klubu tikrai, tad pačios pasirinkome tokį kelią, kristi su šlove žemyn, kad atsikratyti bereikalingų trofėjų ir pakeisti juos geresniais, nes norisi, kad visgi savas klubas naudą neštų. Taigi kai kurios bereikalingai smalsavot, niekas neskriaudė mūsų. :D

Bei, žinoma, grąžinom aktyviausios narės rinkimus, taigi turėsit progą pamatyti dar vienos mūsų klubo merginos darbelius, kuriais ji parodys, katra narė per šį mėnesį įdėjo daugiausią darbo klube. Deja, pamatyti aktyviausią narę galėsit tik gruodį, kadangi šią "atrakciją" sugalvojom tik gerokai į mėnesio pabaigą.

Ir štai lyg ir viską jums išplepėjom. Stengsimės, kad į šį blog'ą užsuktumėt su didesniu noru čia kažką pamatyti bei rasti kas sudomintų. Na, o mes jau su jumis atsisveikinam iki kito mėnesio galo vildamosi, kad šis įrašas jums patiko...♥

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą