2016 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Mados dienoraščiai

Sveikutės!
Tekstas- ... Malibu., iliustracijos- Angeliška.


Va ir vėl su jumis sveikinuosi aš, jau šiandien atsinešdama įrašą apie naująjį dėžės tipo žaidimą. Kad ir slegia tai, jog jis yra kartojamas (kai kurios jau esat mačiusios šį žaidimą senų senovėje "Superpanelės" versijoje, 2012 metais, žiemą) tačiau tos, kurios nėra mačiusios šios kolekcijos ir yra "The vampire diaries" serialo gerbėjos, tikriausiai turėjot ne juokais nudžiugti ir suspigti už ekrano.

Pagrindinio prizo apranga
Dovanos-dėžės tipo žaidimas vienas iš tų kuris reikalauja mažiau laiko ir pastangų, tačiau daugiau
pasisekimo. Ir pripažinsiu, tikrai jau buvau pasiilgusi ir tikiuosi, ne aš viena, tų senovinio stiliaus drabužių, tokių rafinuotų ir tikrai išsiskiriančių iš visų kitų.
Kalbant apie pačias aprangas, jų yra dvi. Viena (pagrindinė) kuri turėtų būti mūsų tikslas ir gaunama už plunksnakočius yra tikrai žavinga ir puošni, kad ir suknios forma kaip vadinami "suknelės-tortai" atrodo, tačiau nėra ko tikėtis, grįžtam daug, daug metų atgal, kuomet tai buvo ypač madinga.

Na, o štai antroji apranga susideda iš daugiau dalių kalbant apie drabužius. T.y. penkių spalvų aprangėlė sudaryta ir palaidinės, sijono, pirštinių, batų, bei papuošalų. O ir atrodo ji daug žaismingesnė ir įdomesnė už tą tradicinį ilgos suknios, pirštinių ir gigantiškų plaukų aksesuarų vaizdą.
Ir visgi, kas gali vilioti labiau, nei tai, jog šiame žaidime turime galimybę laimėti tris fonus su pagrindiniais serialo "The vampire diaries" herojais- Stefan, Damon bei Tyler, kiekviena pagal skonį galėsim išsirinkti, prie kurio profilyje norėtumėme stovėti. :D Na ir kaip tik tuos tris fonus , bei visus galimus laimėti antros aprangos variantus pamatysite įrašo apačioje, na, o kad nepasirodytų mažoka, ten rasite ir aprangų atitikmenis realybėje su pačia Nina Dobrev, užėmusią pagrindinę rolę šiame seriale.





Na ir šiam kartui tikiuosi, kad įrašas patiko. O dabar tariu ačiū toms, kurios negailėjo laiko ir paskaitė bei iki kito karto!♥

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą