2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Teleporteris "Kalėdų dvasia"

Sveikos!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Hadley, Angeliška

Antradienį pasirodė daugelio žaidėjų pats mėgstamiausias žaidimo tipas - teleporteris, šį kartą, žiemos tema. Manau ne mane vieną tai nustebino, nes teleporterio tikrai nesitikėjau, tačiau jį išvydusi likau maloniai nustebinta. Taip pat įdomu tai, kad teleporteryje išvysime ne tik rūbelius, tačiau ir įvairiausius baldus, sukuriančius jaukią būsto atmosferą. ^^ Tad kviečiu paskaitinėti klubo Gwat. nuomones apie šį žaidimą:




O taip, teleporteris! ;D Bet prizai niekuo ypatingi. Pirmojo ir ketvirtojo portalų prizai, bent kažkiek kitokie. Patinka tai, jog rūbai yra snowboarding temos, bet pasigedau bandanų (labai noriu turėt, bent vieną, kad ir snowboarding bandaną). :/ Šaunu, jog kūrėjai žiema mus lepina baldais. Trečiojo portalo beždžionėlės labai mielos, tik, kad beždžionės metai eina į pabaigą, o man būstą puošti beždžionėmis šiaip, nei šis, nei tas. ;D Baldų daug, tad galėsim nesiskųsti jų trūkumu. Nors kaip bebūtų - aš labai retai keičiu būstą, ir man tie baldai paskutinėj vietoj. Linkiu visiem gerų prizų. ;)
-eve123


Kai pamačiau, kad atsirado teleporteris labai apsidžiaugiau, nes jis yra vienas iš mano mėgstamiausių tipų. Jis išsiskiria iš kitų žaidimo tipų savo perprantama žaidimo taktika, gausybę šaunių prizų, įmanoma pereiti visas zonas be safyrų. To padaryti kituose žaidimo tipuose - nelabai išeina.. O kalbant būtent apie šį, Kalėdų dvasios teleporterį, labai nustebino prizai.. Tikrai adminai labai pasistengė. :> Taip pat nustebino socialinis. Žodžiu, adminai mus labai lepina, turėtumėm tai pastebėti. :)
-Denita

Iš tiesų pripažinsiu, teleporteris yra vienas iš mėgstamiausių ir mano žaidimų, tad kiekvieną kartą labai jo laukiu. Tai vienas iš nedaugelio žaidimo tipų nereikalaujantis safyrų, tad norimi prizai yra pasiekiami pasitelkus žaidimo techniką ir stebint laiką. Na, o tai, kad teleporteris bus žiemos tema išties netikėta. Žaidime išvysime 5 portalus, net 3 portaluose yra būsto baldai. Tiesą sakant, manau ne man vienai norėjosi, kad vietoj baldų būtų rūbai, kurie dažniau panaudojami, tačiau ir būsto baldai tikrai žavūs. ^^ Man ypač patiko paskutiniojo portalo būsto baldų sukuriama aplinka, tokia šilta ir jauki. ^^ Pirmasis portalas užkrečia šventine nuotaika: eglutės, lemputės ir žavūs elniukai. Pats žaismingiausias yra 3 portalo sukuriamas kambarys, kurį puošia keturios žavios beždžionės, taip pat ir pati aplinka tokia išskirtinė ir smagi. ^^ Reikia paminėti, kad pagrindinius prizus - šukuosenas galima laimėti tik pirmajame ir trečiajame portale, kur galima laimėti būsto baldus. Likusiuose portaluose, kurie liko tik du, galima laimėti rūbus, o jie tikrai labai "žiemiški". Antrajame portale išvysime slidininko aprangą, žinoma ir pačias slides, kurios kartu su slidinėjimo striuke, yra pagrindinis prizas šiame portale. Ketvirtame portale išvysime dar vieną aprangą pritaikytą snieglenčių sportui, o pagrindinis prizas yra žavi poza, kurioje puikuojasi snieglentė. 


Pirmasis portalas (Kalėdinis prekybos centras, 28 daiktai):





Antrasis portalas ( Slidinėjimo karalienė, 30 daiktų):




Trečiasis portalas ( Žiemos spa, 27 daiktai):




Ketvirtasis portalas ( Snieglentininkė, 30 daiktų):



Penktasis portalas (Žiemos trobelė, 25 daiktai): 




Sėkmės atidarinėjant langelius ir laimint prizus. Iki kito karto! ^^

2 komentarai:

  1. Labiai šaunios jūs. Dažnai užsuku į jūsų blogą, nežinau kodėl, bet mane užkrečia blogo jauki aplinka. Tad sėkmės Jums didžiausios!
    P.S.Užsukit į Bad Girls club blogą:)

    AtsakytiPanaikinti