2016 m. birželio 24 d., penktadienis

Klubo savaitė (4)

Labas vakaras.

Šį vėlyvą, tačiau labai šiltą vasaros vakarą ir vėl atkeliauju su šios savaitės žiniomis, kurių iš ties yra nei per daug, nei per mažai.  :>


Pirmadienį iš mados arenos pasitraukė vienas iš nemėgstamiausių panelių, 3x3 lentelės tipo žaidimas,tikriausiai daugeliui įnešęs daug kantrybės norint be safyrų atspėti tas tris laimingąsias korteles. Tačiau, kad ir kaip be būtų dabar galime džiaugtis šiais šauniais laimėtais drabužiais bei šukuosenomis, kurios iš ties atrodo labai puikiai ir tikriausiai nevienai merginai gaila,kad tuo metu neturėjo safyrų ir negalėjo laimėti to ko labiausiai norėjo. 

Vieną žaidimą keičia kitas ir šį kartą mus pasiekė "Sostų karų" žemėlapio tipo žaidimas "Ledas ir ugnis". Tikriausiai šio serialo fanės labai džiūgavo jį pamačiusios, gi ne visų serialų garbei yra kuriami žaidimai.^^ Gaila,kad šio žaidimo tipe gauni vieną auksinę monetą per dieną,  juk atverčiamų langelių yra labai daug. Tad norint laimėti tai, kas tau patinka,tikriausiai reikės patuštinti savo piniginę.:> Gwat. klubo merginų nuomones apie šį žaidimą galite rasti čia.

Trečiadienį atsisveikinome su "Pozuok stilingai" vasaros kolekcija, kuri tikrai stebino savo nuostabiomis pozomis ir rūbų pasirinkimu. Iš ties manau, kad visos merginos turėjo pakankamai laiko įsigyti viską,kas joms labai patiko ir ne tik, nes ko nors iš šios parduotuvės nenusipirkti - buvo tikrai gaila.

Taip pat, galų galiausiai klubietei Liddy pavyko surinkti visus paprasto podiumo ir būsto trofėjus. Esi tikrai šaunuolė! <3 Liko sunkiausia dalis - laimėti FTV podiumo trofėjus, kuriems gauti prireiks didelių trijų mėnesių pastangų. Bet su didelėmis pastangomis atsiranda ir geri rezultatai, ar gi ne taip? ^^Ši panelė laukia visų jūsų palaikymo, todėl nepagailim ir paliekam jai aukščiausius balus! :>


Gero likusio vakaro ir karšto jums visoms savaitgalio! ^^

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą