2016 m. kovo 23 d., trečiadienis

Žaidimas ,,Velykos" ir pavasario išparduotuvė (2)

Konichiwa, panelės!

Naujos akcijos seka viena paskui kita ir jos po vieną nevaikšto. Vakar pasirodė Velykų jachtos tipo žaidimas, o šiandien sulaukėme įdomios naujovės iš kūrėjų - kolekcijos su ribotu drabužių kiekiu ir būsiančios žaidime tol kol visi drabužiai bus išpirkti (bent taip supratau). Tataigi, keliaujam pažiūrėti ką apie staigmeną ir jachtą galvoja mūsų klubo merginos ^^


Man Velykinis jachtos tipo žaidimas patinka. Tik, kad tie baldai nėra labai jau įspūdingi. Manau kūrėjai galėjo sugalvot kažką įdomesnio. Pats jachtos tipas man patinka. Ne kaip kiti žaidimai, nes, pvz., buvęs ,,Pavasario" dėžės tipo žaidimas man visiškai nepatiko. Šiaip grįžtant prie ,,Velykinio" žaidimo prizų, jų yra ir visai gražių, bet nebuvo taip, kad jie labai nustebintų.
,,Pavasario išparduotuvė" mane tikrai sužavėjo! Rūbeliai man patiko. Labai nustebino naujas tipas. Rūbeliai nuostabūs, taip norėčiau viską įsigyti už safyriukus, tik gaila jų neturiu... Visa kita taip pat labai sužavėjo. Tikiuosi nusipirkti daugumą rūbelių, jei dar jų liks, nes kol kas dar reikia pasitaupyt smaragdų, o nuomonė apie pavasario išparduotuvę tikrai gera, nes čia prizai-rūbeliai mane labiau sužavėjo nei papuošimai būstui žaidime ,,Velykos". Tikiuosi laimėsiu ir gausiu daugumą daiktų bei drabužėlių pasipuošti būstukui bei panelei.
-kite1

Nuostabu, kad Superpanelės kūrėjai nesnaudžia, o stengiasi kuo geriau padaryti! Tikrai kiekvieną dieną su malonumu eisiu į Superpanėlę, kad galėčiau sužaisti "Velykų jachtą" ir laimėti šaunius prizus! Tik labai greitai ėjimai pasibaigia...
-aistutėėė

Po praeitos baldų kolekcijos, kuri buvo dežės tipo, šiuo jachtos tipu nesu itin sužavėta. Laimėjimų pasirinkimas labai siauras - yra kelios atributikos Velykoms ir jų šventiniam stalui, tad pasirinkimo labai mažai. Šiam žaidimui safyrų tikrai neplanuoju leisti, bet vis gi laimėjimais papuošiu savo kambarius. Jachtos tipo žaidimai nelabai man patinka ir nelabai sekasi, bet šį kartą iš pirmojo bandymo laimėjau mielą pagalvytę su kaspinėliu. Džiugu :)
-Jessicaa

Išvydusi naująjį žaidimą, tikrai labai nudžiugau, nes vadinamasis jachtos tipas yra vienas mano mėgstamiausių. Labai tikėjausi gražių, naujų drabužėlių, tačiau teko nusivilti, kai sužinojau, jog rate jo nei vieno nėra. Bet vis gi, kaip bebūtų gaila, galime džiaugtis išskirtiniais velykiniais būsto papuošimais. Manau ne viena norėtų papildyti savo būsto interjerą naujais papuošimais ar baldais. Na ir žinoma, kaip gi nepaminėsi naujųjų lūpų, kurias galima laimėti surinkus visus daiktus iš žaidimo. Nors labai panašias turime žaidime, tačiau šios žymiai žavesnės ir tikroviškesnės. Gaila, kad kūrėjai šį kartą sukūrė žaidimą vien būsto daiktams. Manau daugelis būtų jame norėjusios bent keleto rūbų.
"Pavasario išparduotuvė" džiugina gan įvairiais, nematytai rūbais, kurie labai žavi ir patraukia akį. Tačiau mano nuomone, mieliau būtų pasirodžiusi kolekcija, nes dabar net nenutuokiu, kiek laiko šie rūbai bus žaidime, nes įsigyti norisi vos ne visus, tačiau kaip visada man smaragdų trūkumas... Žinoma, džiugina tai, kad kūrėjai eilinį kartą bando mus nustebinti savosiomis naujovėmis, kurios tikrai nelieka nepastebėtos.
-Angeliška

Labai nustebau, kad visos prekės tokios puikios kokybės. Išleidau visus turėtus smaragdus, tad šis veiksmas patvirtina mano ankstesniu žodžius. Jei galėčiau nusipirkčiau viską, tačiau... Žodžiu, bėkit pirkti, kol nepavėlavote!!!
-Siuz

Ech.. Jactos tipas nėra mano mylimiausias, bet nėra ir praščiausias. Prizai manęs nesuviliojo. Žinoma, mieli tie niekučiai papuošti būstą Velykoms, bet tikrai nėra kažkokio tokio WOW.... Jau antra diena patenku į 2 daiktų zonas ir vis gaunu 1/2 ech... Nemyli šitas žaidimas manęs. Pagrindinis prizas-lūpos manęs irgi nesužavejo, nes kažkokios nelabai mielos man. Taigi, žaidimas šįkart nelabai man patiko...
Pagaliau kūrėjai pateikė mums kažkokių naujovių. Parduotuvės tipas gan įdomus, bet jau kainos.. kooosminės. Rūbelių yra gerų, yra ir šiaip sau. Kiekvienam pagal savo skonį.
-jaguare2

Šįkart panelių nuomonės tikrai skiriasi ir dėl drabužių, ir dėl žaidimo bei jo tipo. Tikriausiai naujasis akcijų tipas bei faktas, kad jachtoje galima laimėti vien baldus įvedė sumaištį Mados Arenoje. Na ir gerai, jau senai trūko tokio sujudimo žaidime.

Didžioji dalis žaidėjų pritars, kad jachtos tipas yra vienas iš lengviausių, įdomiausių, kur tikrai galima išlošti bent kelis daiktus ir šio tipo pasirodymas kiek apramino širdį. Juk visai smagu spaudinėti tuos spalvotus blokelius ir pasukti smegeninę galvojant strategiją daiktui laimėti :) Ir žinoma, neviena mūsų patyrė tą jausmą kai pritrūksta tik vieno tam tikros spalvos blokelio, kad daiktas jau būtų tavo. Bet anyway, baldai laaabai gražūs ir jei turėčiau galimybę susirinkčiau juos visus. Tik pažiūrėkit į tuos kawaii keksiukus su ausytėmis, baltus kiaušinius su ausytėm ir pastelinės spalvos pagalvėlę su atsikišusia minkštute triušiuko uodegėle ^^ Tokios dekoracijos tikrai nuteikia labai Velykiškai, o tokios nuotaikos artėjant šventėms mums ir reikia.
Bet kalbant apie pagrindinį prizą surinkus visas dekoracijas, tai jis manęs tikrai nenustebino. Visus baldus norėčiau susirinkti tik tam, kad atnaujint būsta, o tos lūpos lyg buvusios lyg nebuvusios liktų. Nors pasak Angeliškos jos atrodo tikroviškai ir yra žavios, tačiau man visiškai priešingai. Jos lėlei padaro tokią keistą, atgrasančią mimiką į kurią baisu žiūrėti. Teks labai ieškoti kol pamatysiu nors vieną veidą su šiom lūpom kuris gali būti simpatiškas. 

Prieinam prie išparduotuvės ir kas gi ten dedasi? O gi dar daugiau žavių pavasariškų rūbų, 3D pozų ir naujos taisyklės! Čia ne bet kokia eilinė kolekcija. Pirmas dalykas, ši kolekcija randasi karnavale. Sakytumėt, ji keliavo iki prekybos centro ir nežinomomis aplinkybėmis užstrigo karnavale? Ne ne, taip nėra. Bet keistas jausmas kai dešinėj kiekvieno daikto yra ta žalia juostelė, rodanti kiek dar ko liko parduotuvėj. Tačiau faktas, kad daiktų skaičius yra ribotas manęs nė kiek nejaudina, nes vos pasirodžius šiai atrakcijai susipirkau visus patinkančius daiktus per akimirksnį, net negalvodama (na, dėl šio juodo švarkelio su poza kelias minutes pasvarsčiau, bet ant galo jis nugalėjo savo žavumu ir pateko į mano drabužinę.) Štai ką reiškia taipytis smaragdus iki kitos akcijos. Bet kainelės palyginus su paprasta kolekcija tai kosminės. Dar niekada nemačiau, kad rūbas kainuotų net 17 safyrų nuo pat savo lėlės sukūrimo. Aš sakau jums, čia specialiai padarė tokį žavų švarkelį su žavia poza ir žavia rankine už tokią sumą! Pamačius daiktus už smaragdus gal kuri net nuvirto nuo kėdės ar lovos išvydusi skaičiukus. Ir džinsai už 11 safyrų? Hmm, buvo dar gražesni džinsai ir įvairių spalvų, kuriuos buvo galima įsigyti vos už 7 safyrus pavasarinėje ,,Pozuok stilingai" kolekcijoje. Baltos kelnės niekuom nesužavėjo (jos yra vienintelis smaragdinis daiktas, kurio nepirkau), bet retokai pasitaiko proga įsigyti sniego baltumo kelnes, kurios gali būt pritaikomos daug kur (man atrodo, kad aš čia save įtikinėju pirkti tai...) Bateliai visai simpatiški, manau tikrai bus plačiai pritaikomi deriniuose. Marškinėliai irgi gražūs, neiššaukiančių, švelnių spalvų, įdomaus kirpimo bei taip pat daugkartiniai. Taipogi ir suknelės visai išvaizdžios, fainų spalvų, lengvos ir vėlgi įdomių formų. Gėlių puokštė tokia daili, o tokių dalykų galėtų būti ir daugiau. Dirželis ir rankinė visai šaunūs, tad nėr daugiau ką čia komentuot. Dėl tų rankų pozų, kurios laiko du skirtingus gyvūnėlius. Nesitikėkit, kad aš apdainuosiu jų mielumą. Į tokius špingalietus man net žvilgsnis nekrypsta. Na, kartais paspoksau į juos, bet tik tam, kad pasijuokčiau iš jų kai nebūna nuotaikos. Gi jie juokingi, o ne mieli.  Iškišę liežuvius bando pozuoti padarėliai, lengvai pakeliami su viena ranka. Geriau pasiliksiu prie kačių ir didelių šunų. Apibendrinant visą išparduotuvę tai ji yra nuostabi, nekreipiant dėmesio į kainas.

Šiam kartui atsisveikinu ir linkiu linksmų artėjančių Velykų, sėkmingos jachtos bei spėti įsigyti nusižiūrėtų daiktų išparduotuvėje!

P.S. Tiem kas nesupranta japoniškai: Konichiwa reiškia ,,labas/sveiki", o kawaii - mielas (esu japanese freak).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą