2016 m. kovo 22 d., antradienis

Pavasario mados tendencijos

Laba vakarą, mielosios ^^

Sveikinu su pirmąja atostogų diena ir šiame įraše trumpai apžvelgsiu šio pavasario madas realybėje. Na taip, galbūt tai kiek nesusiję su MA vien dėl to, kad čia bus pasakojama apie realybę, tačiau vistiek įdomu praplėsti savo žvilgsnį ir už žaidimo ribų, argi ne? Taigi, pradėkime apžvalgą.

Šį pavasarį klasikinį džinsą keis lengvesnis jo variantas, tinkamas šiltesniam orui. Kombinezonai, sijonai ir netgi švarkeliai iš tokios džinsinės medžiagos pasižymi ypatingu patogumu. Tokie rūbai atrodo išties šiuolaikiškai ir jaunatviškai, tad manau ši plono džinso mada per akimirksnį pasklis po panelių drabužines. Tuo labiau džinsas yra labai lengvai priderinamas prie kitų aprangos detalių, universalus ir patogus. Manau, kad plonas džinsas vyraus ne tik pavasarį, bet ir vasarą, o užsimetus kokį šiltesnį švarkelį ir pėdkelnes tai dar ir rudenį su tokio audinio rūbeliu būtų galima vaikščiot.

Tarp daugybės aksesuarų šį pavasarį svarbiausia vieta atiteks pusrutulio formos rankinei, kuri suteikia įvaizdžiui lakoniškumo (aiškumo) ir tam tikro aptakumo. Ji labiausiai yra patraukli dėl to, kad ji yra taip pat labai universali kaip ir plonas džinsas. Be to, manau, kad ši pusrutulio forma nebe reikalo išrinkta madingiausiu tašių modeliu, nes čia nėra tų kampų ant dugno, kur dažniausiai kaupiasi visokios šiukšlės ir trupiniai (prisipažinkit, kad į rankinę kartais prisikišat maisto ^^), o ir visai žaviai atrodo.

Šiame sezone taip pat turėtų vyrauti tinkleliai. Tinkliukai rūbams prideda seksualumo, tačiau abejoju ar kada nors į viešumą norėčiau išeiti su šiuo rūbu. Galbūt tai ir yra originalu bei atitraukia visų dėmesį, bet tas tinkliukas gali lengvai suplyšti jeigu bent kokia siūlė užsikabins už kažkur, o su tokiais rūbais nebent tik į vakarėlius, prabangius pokylius ar Grammy apdovanojimo eiti atsiimti, kur  nori visos pasirodyti. Bet ko realybėje paprasti žmonės dažniausiai nenešioja, tas puikiai tinka žaidime :D Negi ant lėlės ši tinkliuko palaidinė neatrodo įspūdingai? Tiesiog ledass. O tikram gyvenime su tokiu gatve praėjus tai pritrauktum visokių bernelių nereikalingo dėmesio. Ir tas tinklelis šiek tiek primena žvejybinius tinklus, tad kad ir kaip moderniai tokie tinkleliai atrodytų, tai nepakeis fakto, kad tinklas yra tinklas.

Apnuoginti pečiai taip pat vyraus pavasarį. Šis variantas pakeis klasikines iškirptes ir palaidines ant petnešėlių. Jeigu atmintis nešlubuoja, prisimenu, kad ir praeitų metų šiltąjį sezoną mačiau praeinant
 vieną kitą moterį su apnuogintais pečiais, tad greičiausiai ši mada dar tęsis. Išties apnuoginti pečiai yra gan skoninga ir nėra taip kaip su tinkleliu - ten daug kūno matosi pro tinklelį, o čia yra padori apranga, tik kad pečiai apnuoginti ir viskas. Bet žinoma čia vėlgi atsiremia viskas į moters pasirinkimą. Tokių dalykėlių ir jaunimas nevengia. Parduotuvėse pavasario-vasaros kolekcijose tikrai galima rasti bent keletą tokio tipo drabužių. O jeigu dar ir internete pasirausus po kokius AliExpress'us ar kitur tai galima surasti visokių formų ir siluetų atvirų pečių rūbelių. Apnuoginti pečiai galėtų būti visai universalus dalykas, nes juk visai žaviai atrodo ir einant gatve, ir dalyvaujant kokios šventėse ar vakarėliuose. Tačiau, kad ir kiek tai būtų gražu, spiginant saulei pečiai visai gali nusvilti ir likti labai negražus ruožas, o ir kai dar nevisai šilti orai irgi nelabai patogu, nes vėliau pečiai baisiai šąla.

Šio pavasario mados nėra iš koto verčiančios, bet tikrai ganėtinai pritaikomos mūsų kasdieniame garderobe. Dabar tik belieka pasidžiaugti paskutiniu sniegu ir laukti kol atšils orai, o tuomet galėsim eiti į gatves demonstruoti savo madų ^^

Linkiu prisirinkti gražių rūbų ir realybėje, ir žaidime!
Gražių artėjančių švenčių ir iki kito karto :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą