2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Nauja apranga „Mados mašinoje“

Labutis!
Tekstas- Mastema, iliustracijos- Amazonė

Su jumis kaip visada sveikinuosi turėdama naujienų, tačiau kaip pirmiausia neprabilus apie vakar prasiautusią meilės dieną, kuri atnešė bangas mielų, sveikinančių komentarų į profilius... Tikiuosi šią šventę, mielos damos, sutikot su savo Valentinais ir neteko sėdėti apsikabinus ledų dėžutės ir veizėti į kompiuterio ekraną su romantiniais filmais ir ūkanotais veidais. :D 

Tai tokia ta mano įžanginė dalis, tačiau, manau, laikas grįžti prie žaidimo naujienų ir tai yra mūsų mados mašinas papildžiusi nuostabi Šv. Valentino dienos apranga. Va, kad norim. Įpratusios buvome gauti Šv. Valentino dieną simbolizuojančias aprangas kolekcijose, tačiau sulaukėme visai kitokio pobūdžio žaidime. Na, bet trys aprangos dalys turinčios po penkias spalvas ir žaidime liekančios neribotą laiką juk tikrai yra puikus dalykas, ypač, kadangi turėsim galimybę susirinkti jas visas bei papildyti savo stiliaus statistikų skiltį dar keliais mažais taškeliais. O ir spalvą išsirinkti galėsim, kokios pageidaujam tuo metu. Na, o ką domina, kaip atrodo visos aprangų spalvos, tai jas rasite paveikslėlyje žemiau. Be to, aprangos labai elegantiškos ir žavios, o patys Valentino dienos simboliai (širdelės) kuriais išpieštos suknelės- nerėžia akių, nors nežinau, kaip jūsų akims, tačiau manosioms, kiek gražiau ir dailiau atrodytų neišmarginta suknelės apatinė dalis, tačiau šventė yra šventė...
Taigi tiek jums esu paruošusi šiam kartui. Taip pat noriu padėkoti Pandorai už pagalbą su visais naujosios aprangos kodais. Na ir tikiuosi šis kuklus įrašas patiko, o aš jau atsisveikinu su jumis iki kito karto, mielosios!.♥

20 komentarų:

  1. Iliustracijų kokybė jau taip suprastėjo. Kuo toliau, tuo prastesnės iliustracijos

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O per kurią vietą tau jos suprastėjo, a? :D

      Panaikinti
    2. dar visai neseniai buvo daug geresnės :)

      Panaikinti
    3. Būtų malonu, jei savo nuomonę argumentuotum. Kokybė suprastėjo konkrečiai kuo? Neįtiko pozos, atrinkti fonai, raiška pati paveikslėlio (kuri, beje, smarkiai pagerėja paspaudus ant paveikslėlio, kai jis atsidaro originalaus dydžio)? Kas būtent, kad žinotumėme kur tiksliau mums reikia tobulėti? Tokia sausa "kritika" nėra labai vertinga, kai ji konkrečiai neorientuoja, kas tokio blogo yra skaitytojo akims. :)

      Panaikinti
  2. Na, anonime. Baisu 'kritikuoti' savo tikruoju vardu? :)
    Ir žinoma, tai nėra pats geriausias darbas, bet ir nevertas tokio tavo komentaro. Ką aš pati matau, tai gal, kad pats fonas pjaunasi su suknele, bet daugiau trūkumų aš neįžvelgiu. Tikrai ne vieną valandą praleidau prie šios iliustracijos. Dar galiu paminėti, kad tai yra pati pirma mano Superpanelės nuotraukytė, kurioje laužau pozas. Tad manau turėtum atsižvelgti į tai. Ir manau Mastema labai gerai apibūdino tavo 'kritiką': ji sausa. Tad prašau papasakoti, kas tau atrodo prasta? :) Negali ateiti ir tiesiog ''koks čia š'', turi ir paaiškinti, kodėl tai š. Ir, jei tau įdomu, susikūriau lėlei facebook'ą, kur gali matyti mano, tikiuosi jau patobulėjusius darbus - Amazonė MA. Norėčiau pamatyti tavo darbus, jei tokius turi. Turėtų jau labai geri būti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Daugiau nei valandą? Tokį darbą aš lygiai taip pat padaryčiau per 10min. O dėl nuotraukų kokybės. Tai palyginus su tuo kokios iliustracijos buvo ir kokios yra, ganėtinai didelis skirtumas. Seniau čia lankiausi, nes patiko gražios iliustracijos su tekstu, o dabar tokias iliustracijas vos ne bet kas padarytų. O kalbant apie mano vardą, jo neatskleidžiu, nes žinant jus, Gwates(dramų karalienes)būsiu dėl savo nuomonės sutrypta.

      Panaikinti
    2. O Gwate yra tikrai daug talentingų panelių, tai Mastema tegul atsakingiau renka kas dirbs su iliustracijom.

      Panaikinti
    3. Jau iš rašysenos galima suprasti, kas čia rašo.:D O šiaip,jei tu tokį darbą darai per 10min. tai, manau, turėtum suprasti, kad šios iliustracijos yra padarytos labai gerai. :) Ir dar kai Amazonė rašė, kad čia jos pirmas darbas laužant pozas, reikėtų ją tik girti, kaip jis šauniai atliktas, o ne kritikuoti, kaip kad tu tai darai, neturėdama prie ko prisikabinti. :)

      Panaikinti
    4. O aš vis dar laukiu pastabų, kurių čia, sakydama, kad darbas ne kokybiškas turėtum turėti tikrai, tad nevenk klausimo ir pasireikšk, kur mūsų naujosioms iliustratorėms reikia tobulėti, visgi kritika yra svarbus aspektas kai yra noro tobulėjimui. :)

      Panaikinti
    5. Angeliška, na tai kas aš, aa? ;)

      Panaikinti
    6. Gali nesijaudint ne Jessicaa ;)

      Panaikinti
    7. O kas čia minėjo Jessicaa? :D

      Panaikinti
    8. Žinant kaip jūs jos nemėgstat pagalvojau, kad manai, jog čia ji ;) ir ar taip sunku atsakyt kas aš? Juk sakei žinai

      Panaikinti
    9. Aii, nemėgstam? :D Nu kažkaip kiek mačiau, tai mūsų klubo narės gerai su ja sutaria. O šiaip tai nesunku pasakyti, bet užtenka žinoti tik man.:)

      Panaikinti
    10. Na dabar jau gal ir bendrauja, bet seniau pykdavosi. Ir jau jeigu žinai kas aš, tai ko nenori pasakyt? :) spėju net nežinai ir bandai manipuliuot. Ha, neišeis

      Panaikinti
  3. Paskutinį kartą parašysiu čia, ir paprašysiu pasakyti, kas su darbeliu negerai? :) Kur klaidos?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Amazone, gali nesijaudinti, jų čia tikrai nėra. Nusimanau apie fotošopą nemažai ir galiu pripažinti,kad darbas atliktas iš ties šauniai.:> O man ir pačiai, retai besilankančiai,smagu matyti vis naujų veidų besidarbuojančių prie kubo blog'o veiklos. Šaunuolės@! <3

      Panaikinti
    2. Darbas geras, bet tiesiog prastas palyginus kokie buvo. Tikrai silpni fotošopo atžvilgiu

      Panaikinti
    3. Čia maždaug, jeigu "neišraitai mandresnės" pozos, tavo darbas labai silpnas. Nenorėk,kad merginos pimasis darbas būtų kažkas neįtikėtino. Patobulės laikui bėgant ir atsiras pagal tave "neprastų darbų". :)

      Panaikinti
  4. Oi, aš tai nesijaudinu, tiesiog norėjau išpešti, kas su darbeliu negerai :) Dabar maždaug pavyko, tad baigiu rašyti čia. O pozų laužyme, esu tikrai patobulėjus, tad man tuo labiau širdies neskauda :)

    AtsakytiPanaikinti