2017 m. vasario 18 d., šeštadienis

Londono mados savaitė

Labutis!
Tekstas- Mastema, iliustracijos- Kimberley.

Ką gi, pabuvusios Niujorke ir spintą papildžiusios madingais apdarais turėtume rasti vietos dar kelioms stotelėms, o dabartinė iš jų- Londonas. Jame, kaip ir NY yra 2 aprangos, viena jų turi penkias spalvas ir yra randama dėžėje, o norint gauti kitą, turime rinkti nuotraukas. Na, galiu teigti, kad dėžės turinys didelio įspūdžio nekelia, o tiksliau- suknelė. Keistai apsiūta skirtingų ilgių medžiagomis, pasižyminti spalvų margumynu (kaip "originalu", artėjantis pavasaris ir gėlės kolekcijose :D) tikrai neturėtų motyvuoti traukti ją iš savų spintų. Tačiau derinys turi savų pliusų. Pavyzdžiui, visai įdomaus dizaino batus, arba žavią, gan paprastą delninę. Manau, jie mūsų deriniams įneštų gerokai daugiau šviežumo ir dailumo, nei vienkartinė auštosios mados suknia. Visas dėžėje esančio derinio spalvas rasite nuotraukoje žemiau. 
Na, o kas liečia aprangą, kurią galima laimėti renkant nuotraukas, tai ji tikrai gan neįprasta mūsų akims, manau. Gan stilingas, ekstravagantiškas derinys, vien dėl tikrai išskirtinės palaidinės, žaidime dar neaptikto sijono, kurį puoštų būtent tokio tipo pasijonis ir sukurtų gan unikalų bendrą vaizdą, bet taip pat ir dėl keistokai prie šio derinio besižiūrinčio turbano. Tačiau tokios naujovės ir stiliaus atšviežinimas juk traukia, ar ne? Kalbant apie didžiausią prizą- šukuoseną, jei ne jos sruoga krintanti ant peties, tikrai sulyginčiau ją kaip kone analogišką jau buvusiai žaidime. (žemiau, iliustracijoje rasite pavyzdį, apie kokią šukuoseną kalbėjau). Kas liečia šukuosenas, kūrėjai iš ties galėtų sugalvoti ką nors įdomesnio, vietoje to, kad pakišinėtų tai, ką turime, tik su kiek patobulintomis versijos, na, bet turim verstis iš to ką gauname..

Taigi, tiek buvau paruošusi jums šiam kartui, tikiuosi įrašas bent kažkuo patraukė jūsų akį. Na, o dabar atsisveikinu iki kito karto. Gražaus savaitgalio! ♥

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą