2016 m. gruodžio 27 d., antradienis

Naujųjų metų žaidimas

Labutis!
Tekstas: Mastema, iliustracijos: Hadley

Štai ir praėjo jaukios ir visai ne žiemiškomis sąlygomis mus aplankiusios šventės, kurios, tikiuosi, jog visų namus užpildė šiluma ir smagiomis akimirkomis su artimiausiais žmonėmis. Na, o aš šį kartą norėčiau pakalbėti apie naujųjų metų, 3x3 lentelės tipo žaidimą, kuris tikrai gausus savo prizais. Žaidime galima bus rasti 2 aprangas, baldus bei profilio foną. 

Na ir tikriausiai jau visoms pažįstama lentelės pirmoji dalis su tikrai labai elegantiška ir stilinga apranga. Nors kiek keistai žiūrisi tas apkrautas viršugalvis, tačiau nėra ko stebėtis, naujųjų metų proga visos aprangos neretai išsiskiria iš įprastų mūsų akims. Ties šiais savo žodžiais, taip pat negaliu nepaminėti žaidime tikriausiai dar nematytos tokio tipo palaidinės su apsiaustu jei jį taip galima pavadinti, kad ir kiek sunkesnį derinio vaizdą sudaro toks palaidinės tipas, tačiau tai suteikia šiek tiek didingumo ir savotiško žavesio, o žėrinčios kelnės prie viso bendro vaizdo priduria šventiškesnio ir puošnesnio vaizdo. Smagu tai, kad derinyje tikrai galima rasti universalių detalių, tinkančių vilkėti ne vienam kartui.
Surinkus visas 6 derinio detales galime laimėti grindis būstui.
Antroji žaidimo lentelės dalis pasitinka mus su gan rafinuotu, vėlgi žėrinčiu ir tikrai dailiu deriniu. Tai tikriausiai labiau prieinamas mūsų fantazijai vaizdas, kai kalbame apie galimus derinius žaidime naujųjų metų progą, daug blizgesio, puošnumo, ilgos suknios ir sijonai bei kiti panašūs dalykėliai. Šį derinį sudaro palaidinė su ne mažo kirpimo dekolte, ilgas žėrintis sijonas, prie šių abiejų aprangos dalių spalvomis prisiderinęs delninukas, na ir žiedas, diržas bei batai ir bengališka ugnelė, nes kaip gi be jos sutikti naujuosius metus.. Surinkus visas šias aprangos dalis laimime pagrindinį prizą kuris yra būsto tapetai.
Na ir galiausiai- trečioji lentelės dalis, kuri, kaip bebūtų keista slepia ne drabužius, o naujametinius baldus ir pagrindinis šios dalies prizas yra profilio fonas! Visus galimus laimėti baldus matote nuotraukoje, kairėje pusėje (fejerverkus laimėti galima taip pat :D).Ir čia matote dar kiek anksčiau minėtus pagrindinius prizus- grindis ir tapetus mūsų būstui, kurių bendras vaizdas yra balkonas su gražiu vaizdu į naktinį miestą. Na ir žemiau taip pat matote profilio foną, kurį sudaro visi mums galimi laimėti dalykai iš 3 dalies mūsų būstams. Na jis tikrai šventiškai papuoštų ir atnaujintų mūsų profilio aplinką.

Už pagalbą, bandant surasti, kurie prizai kuriai žaidimo daliai priklauso, tariu didelį, didelį AČIŪ tau, juste84, bei už pagalbą ieškant aprangėlių su Hadley dėkojame ir į tai įsivėlusioms mūsų klubo merginoms. Tačiau mes dar neatsisveikiname, nes kaip bebūtų keista, beieškodamos žaidimo kodų visgi atradome aprangėlę bei šukuoseną, kurios nei šen nei ten netinka, o jei konkrečiau- jų nėra šiame naujųjų metų žaidime, todėl belieka viltis, kad tai galėtų būti naujametinis prizas, arba dar koks nors žaidimas-akcija, kuriame juos galėsime laimėti, tačiau kol kas mums paslaptis kur galėtume šiuos prizus gauti, na tačiau, kad jie skirti paminėti būtent artėjantiems gaidžio metams, manau, akivaizdu.













Taigi, tiek žinių šiam kartui, ačiū, kas nepagailėjote savo laiko ir skaitėte. Linkiu smagios likusios 2016 metų savaitės ir atsisveikinu iki kito karto.♥

2016 m. gruodžio 24 d., šeštadienis

Su gimtadieniu, Denita!

Palinkėti Tau laimės?
Bet turbūt esi Tu laiminga..
Palinkėt sveikatos?
Bet tikriausiai ir jos Tau nestinga..
Žmonės linki pinigų,
Bet ne jie juk svarbiausia!
Todėl palinkėsim draugų Tau
Ir dar to, ko pačiai 
Tau norisi labiausiai.
Sveikinam, mieloji♥
                                                                                   Photo by: Mastema

2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Teleporteris "Kalėdų dvasia"

Sveikos!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Hadley, Angeliška

Antradienį pasirodė daugelio žaidėjų pats mėgstamiausias žaidimo tipas - teleporteris, šį kartą, žiemos tema. Manau ne mane vieną tai nustebino, nes teleporterio tikrai nesitikėjau, tačiau jį išvydusi likau maloniai nustebinta. Taip pat įdomu tai, kad teleporteryje išvysime ne tik rūbelius, tačiau ir įvairiausius baldus, sukuriančius jaukią būsto atmosferą. ^^ Tad kviečiu paskaitinėti klubo Gwat. nuomones apie šį žaidimą:




O taip, teleporteris! ;D Bet prizai niekuo ypatingi. Pirmojo ir ketvirtojo portalų prizai, bent kažkiek kitokie. Patinka tai, jog rūbai yra snowboarding temos, bet pasigedau bandanų (labai noriu turėt, bent vieną, kad ir snowboarding bandaną). :/ Šaunu, jog kūrėjai žiema mus lepina baldais. Trečiojo portalo beždžionėlės labai mielos, tik, kad beždžionės metai eina į pabaigą, o man būstą puošti beždžionėmis šiaip, nei šis, nei tas. ;D Baldų daug, tad galėsim nesiskųsti jų trūkumu. Nors kaip bebūtų - aš labai retai keičiu būstą, ir man tie baldai paskutinėj vietoj. Linkiu visiem gerų prizų. ;)
-eve123


Kai pamačiau, kad atsirado teleporteris labai apsidžiaugiau, nes jis yra vienas iš mano mėgstamiausių tipų. Jis išsiskiria iš kitų žaidimo tipų savo perprantama žaidimo taktika, gausybę šaunių prizų, įmanoma pereiti visas zonas be safyrų. To padaryti kituose žaidimo tipuose - nelabai išeina.. O kalbant būtent apie šį, Kalėdų dvasios teleporterį, labai nustebino prizai.. Tikrai adminai labai pasistengė. :> Taip pat nustebino socialinis. Žodžiu, adminai mus labai lepina, turėtumėm tai pastebėti. :)
-Denita

Iš tiesų pripažinsiu, teleporteris yra vienas iš mėgstamiausių ir mano žaidimų, tad kiekvieną kartą labai jo laukiu. Tai vienas iš nedaugelio žaidimo tipų nereikalaujantis safyrų, tad norimi prizai yra pasiekiami pasitelkus žaidimo techniką ir stebint laiką. Na, o tai, kad teleporteris bus žiemos tema išties netikėta. Žaidime išvysime 5 portalus, net 3 portaluose yra būsto baldai. Tiesą sakant, manau ne man vienai norėjosi, kad vietoj baldų būtų rūbai, kurie dažniau panaudojami, tačiau ir būsto baldai tikrai žavūs. ^^ Man ypač patiko paskutiniojo portalo būsto baldų sukuriama aplinka, tokia šilta ir jauki. ^^ Pirmasis portalas užkrečia šventine nuotaika: eglutės, lemputės ir žavūs elniukai. Pats žaismingiausias yra 3 portalo sukuriamas kambarys, kurį puošia keturios žavios beždžionės, taip pat ir pati aplinka tokia išskirtinė ir smagi. ^^ Reikia paminėti, kad pagrindinius prizus - šukuosenas galima laimėti tik pirmajame ir trečiajame portale, kur galima laimėti būsto baldus. Likusiuose portaluose, kurie liko tik du, galima laimėti rūbus, o jie tikrai labai "žiemiški". Antrajame portale išvysime slidininko aprangą, žinoma ir pačias slides, kurios kartu su slidinėjimo striuke, yra pagrindinis prizas šiame portale. Ketvirtame portale išvysime dar vieną aprangą pritaikytą snieglenčių sportui, o pagrindinis prizas yra žavi poza, kurioje puikuojasi snieglentė. 


Pirmasis portalas (Kalėdinis prekybos centras, 28 daiktai):





Antrasis portalas ( Slidinėjimo karalienė, 30 daiktų):




Trečiasis portalas ( Žiemos spa, 27 daiktai):




Ketvirtasis portalas ( Snieglentininkė, 30 daiktų):



Penktasis portalas (Žiemos trobelė, 25 daiktai): 




Sėkmės atidarinėjant langelius ir laimint prizus. Iki kito karto! ^^

2016 m. gruodžio 9 d., penktadienis

Žiemos kolekcija "Pozuok stilingai"

Sveikos!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Hadley.



Gruodžiui atėjus norėtųsi ir šiltų rūbelių šaltiems orams ar vėsiems žiemos vakarams, tad žaidime pasirodė įvairiausių dailių rūbelių kolekcija, pavadinimu "Pozuok stilingai". ^^ Kolekcijoje išvysime kuo įvairiausių rūbelių, tiek su pozomos, tiek labai žavių bei derinį papildančių aksesuarų, tad nieko nelaukus kviečiu paskaitinėti klubo Gwat. nuomones apie šią kolekciją:

Kolekcija tikrai nuostabi. Rūbai labai gražūs, puošnūs. ^^ Labai apsidžiaugiau, kai pamačiau, kad ir vėl kolekcija, nes iš matytų nuotraukų rūbai atrodė labai dailiai. :>
-Hadley

Man šita kolekcija labai faina, drabužėliai mieli visai, visus galima kur nors gražiai priderint. Nu vienu žodžiu: PATIKO. ^^
-.Fitrina.

Naujoji kolekcija iš ties žavinga ir traukianti akį. Manau, kad ne mane vieną nustebino graži poza už smaragdus (būtent ją pamačiusi labai apsidžiaugiau.^^). Smagu ir tai, jog šį kartą galėjome įsigyti ir kiek kitokių rankinių ar galvos apdangalų, kurie gal būt ne visas, bet daugelį tikrai sudomino. ^^ Na žiemos rūbų pasirinkimo merginoms tikrai netrūksta. Smagaus ir gero apsipirkinėjimo! ^^
-Angeliška


Pasirodžiusi kolekcija mane labai nudžiugino, net nemaniau, kad taip greitai po buvusios atsiras nauja. Todėl nuėjusi ir ją apžiūrėjusi likau labai nustebinta, mat rūbai tiesiog sužavėjo. ^^ Jau kelintą kartą pamačiusi kolekcijoje rūbus lieku labai patenkinta, visi jie be galo dailūs ir daug kur priderinami. Na, o dabartinė kolekcija tiesiog šildo jaukumu ir švelnumu. ^^ Rūbeliai puošti kailiukais, labai dailūs paltukai, du iš jų su pozomis, taip pat mane nustebino poza su kailinukais, kuri kainuoja tik žaliuosius akmenėlius. Likau sužavėta batais, visi jie tiesiog traukia dėmesį, taip ir norisi juos visus turėti. Nuostabiai gražios ir suknelės, kurių nors ir nedaug, tačiau jos traukia akį savo išskirtinu stiliumi. Manau, daug ką sužavėjo ar nustebino aksesuarų įvairovė, o kuprinė patraukė mano dėmesį mane vos tik žvilgtelėjus, kokio dailumo! ^^ Visoje kolekcijoje yra tik 6 rūbeliai už safyrus, o ir labai džiugina tai, kad dauguma mėgstamų rūbų galima nusipirkti už smaragdus ar dolerius, tikrai smagu. ^^ Tad skubėkite nusipirkti visus norimus rūbelius ir iki kito karto! ^^


2016 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Su gimtadieniu, The girl on fire!


Ir gerai, kad eini, kad veržiesi, svajoji, 
Kad šypsaisi linksmai arba tyliai verki. 
Ir gerai, kad sava širdimi išmatuoji 
Laimę, džiaugsmą, kančias ir viltis. 
Juk žinai, nebegrįš atgalios kas praeina. 
Negali nei sustot, nei palaukt. 
Gal gerai, jog atrodo, kad metai praeina, 
O gyvenimas lieka dar vis ateity...
                                                                                                     Photo by: Rinesmee

Advento kalendorius

Laba diena!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Angeliška.


Visų pirma, visas sveikinu su atėjusiu gruodžiu bei švenčių metu. ^^ Na, o jau kaip ir įprasta, atėjus grodžiui, MA pasirodo Advento kalendorius. Šiame kalendoriuje visą gruodį galėsime atidaryti po langelį, kuriame yra būsto baldas ar aksesuaras, o surinkus juos visus, laukia prizas - būsto tapetai bei grindys. Tad ilgai nelaukus kviečiu paskaitinėti Gwat. klubo narių nuomones apie šį Advento kalendorių:


Pagaliau tikriausiai pasirodė tai, ko laukėm visos. Advento kalendorius vienas smagiausių dalykų bent man, tarsi kiekvieną dieną išpakuotum po vieną dovanėlę. O pamačius, kokios tai bus dovanėlės išties labai nudžiugau, tokios jaukios, gražios, suteikiančios daug Kalėdinės atmosferos kiekvienos būste. Iš ties šaunūs daiktai. Negaliu nesidžiaugti pamačiusi tą šilumos įnešantį židinį, ar būnant pagalvėlių "maniake" neatkreipt dėmesio į tas nerealias tamsesnes pagalves su medžių šakom ir girliandom. Žaidimo kūrėjai iš ties pasistengė ties šiais baldais. Tik vat, pagrindinės dovanos visgi pritrūkau "rimtesnės". ^^
-... Malibu.

Kalėdinis advento kalendorius šiais metais galėjo būti su geresniu prizu, kai kurie daiktėliai man labai patiko, esu jau sugalvojusi, kur ką panaudosiu.
-Medutė123

Man patiko, nors kiekvienais metais pasirodo vis Advento kalendorius. :)
-Viivian


Palyginus šių ir praėjusių metų Advento kalendorių, pagrindinis prizas nestebina. Mieliau būčiau gavusi kokią nors aprangą ar šukuoseną, tačiau, kiekvieną dieną gaunami būsto daiktai iš ties žavūs ir papildo interjerą. ^^
-Angeliška

Kad pasirodys Advento kalendorius, net neabejojau, tad pernelyg nenustebau jį pamačiusi. Tačiau baldai jame paliko labai gerą įspūdį. ^^ Kiekvienas baldas ar aksesuaras be galo dailūs, kai kurie jų puošti lemputėmis, kas nuteikia labai šventiškai. Akį traukia ir žavūs aksesuarai, mieli pėledžiukai, dailios pagalvėlės. ^^ Jaukumą suteikia židinys ir dailūs lemputėmis puošti medeliai, kurių iš tiesų nemažai. Gal kiek nustebino, kad nėra tos “tikrosios” eglutės, tačiau ją jau gavome praeitais metais, šiemet kalendorius stebina išskirtinumu. Man ypač patinka šių aksesuarų suteikiamas jaukumas, taip ir lauki, kol galėsi šiais baldeliais pasipuošti kambarį. Geros dienos ir iki kito karto! ^^



Mados dienoraščiai

Sveikutės!
Tekstas- ... Malibu., iliustracijos- Angeliška.


Va ir vėl su jumis sveikinuosi aš, jau šiandien atsinešdama įrašą apie naująjį dėžės tipo žaidimą. Kad ir slegia tai, jog jis yra kartojamas (kai kurios jau esat mačiusios šį žaidimą senų senovėje "Superpanelės" versijoje, 2012 metais, žiemą) tačiau tos, kurios nėra mačiusios šios kolekcijos ir yra "The vampire diaries" serialo gerbėjos, tikriausiai turėjot ne juokais nudžiugti ir suspigti už ekrano.

Pagrindinio prizo apranga
Dovanos-dėžės tipo žaidimas vienas iš tų kuris reikalauja mažiau laiko ir pastangų, tačiau daugiau
pasisekimo. Ir pripažinsiu, tikrai jau buvau pasiilgusi ir tikiuosi, ne aš viena, tų senovinio stiliaus drabužių, tokių rafinuotų ir tikrai išsiskiriančių iš visų kitų.
Kalbant apie pačias aprangas, jų yra dvi. Viena (pagrindinė) kuri turėtų būti mūsų tikslas ir gaunama už plunksnakočius yra tikrai žavinga ir puošni, kad ir suknios forma kaip vadinami "suknelės-tortai" atrodo, tačiau nėra ko tikėtis, grįžtam daug, daug metų atgal, kuomet tai buvo ypač madinga.

Na, o štai antroji apranga susideda iš daugiau dalių kalbant apie drabužius. T.y. penkių spalvų aprangėlė sudaryta ir palaidinės, sijono, pirštinių, batų, bei papuošalų. O ir atrodo ji daug žaismingesnė ir įdomesnė už tą tradicinį ilgos suknios, pirštinių ir gigantiškų plaukų aksesuarų vaizdą.
Ir visgi, kas gali vilioti labiau, nei tai, jog šiame žaidime turime galimybę laimėti tris fonus su pagrindiniais serialo "The vampire diaries" herojais- Stefan, Damon bei Tyler, kiekviena pagal skonį galėsim išsirinkti, prie kurio profilyje norėtumėme stovėti. :D Na ir kaip tik tuos tris fonus , bei visus galimus laimėti antros aprangos variantus pamatysite įrašo apačioje, na, o kad nepasirodytų mažoka, ten rasite ir aprangų atitikmenis realybėje su pačia Nina Dobrev, užėmusią pagrindinę rolę šiame seriale.





Na ir šiam kartui tikiuosi, kad įrašas patiko. O dabar tariu ačiū toms, kurios negailėjo laiko ir paskaitė bei iki kito karto!♥

2016 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Lapkritis su Gwat.

Sveikutės! 

Tekstas- Gauduxx ir ... Malibu., iliustracijos- Hadley

Šiandien su jumis sveikinasi Gauduxx ir ... Malibu. ^^ Nors lapkritis jau kelios dienos kaip pasibaigęs, tačiau visgi norisi pasidalinti mūsų rudenį menančiu įrašu. Kaip tikriausiai pastebėjot, o gal ir ne, į blog'o reikalus įsipina vis daugiau naujų veidų, tiek su nuotraukų redagavimu, tiek su tekstu ir nuo šio mėnesio jų pamatysit vis daugiau. Kas be ko, siekdamos, kad blog'as taptų dar įdomesnis jums, gražiname mėnesio įrašus, čia turėsit galimybę pamatyti ką mūsų klubo merginos gero nuveikė per mėnesį, galbūt, ko pasiekė ir panašiai. Pradėsime nuo svarbiausios ir tikriausiai, reikšmingiausios kiekvienai merginai dalies žaidime- bandymo užkariauti M.A podiumus.

Visgi podiumas tai yra ta vieta, ant kurios papulti nori kiekviena panelė. Siekiant gauti
išsvajotus trofėjus reikia turėti daug kantrybės, laiko, entuziazmo, užsispyrimo ir svarbiausio dalyko- noro. Ester, paaukojusiai savo laiką, pavyko užkariauti pirmą ir antrą vietas paprastame podiume. Kaip smagu buvo matyti, kad dar viena gwat'ukė puošė podiumą stovėdama ant pakylos bei gavo galimybę pademonstruoti savo derinius. Labai, labai džiaugiamės už ją, ir linkime dar daug kantrybės ir ryžto bandant siekti likusiųjų trofėjų!
Kalbant apie būsto konkursą, kite1 savo būsto trofėjų kolekciją papildė pirmaja vieta, na, o ester pavyko užimti trečiąją! Abiejų merginų būstai atrodo tikrai šauniai ir yra verti gautų trofėjų. ^^
Visos tariame didelį ačiū abiems už valią ir pastangas, buvo labai smagu buvo matyti kitės ir ester būstus besipuikuojančius prizinėse vietose, bei ester stovinčią ant podiumo pakylų, tikimės, kad ir netolimoje ateityje galėsime pasigirti tokiais klubiečių pasiekimais.


Na, antras taip pat pastangų reikalaujantis dalykėlis yra konkursai. Kas savu kailiu patyrė- žino, kaip sunku yra išsilaikyti geroje vietoje, kai aplink mergaičiukės smaginasi balus tyčia mažindamos. Kadangi kalbam apie lapkritį, tai veikiausiai minėsim tik jame prasidėjusius ir pasibaigusius konkursus. Na ir šį syk į prizinę vietą patekti pavyko tik vienai klubietei, tai yra Kamilei, kuri dalyvavo konkurse "Veikli mergina" ir žinoma, savo darbo be dėmesio nepaliko, kadangi į jį buvo įdėjusi išties nemažai pastangų. Taigi, kad jis taip ir nepasislėptų tarp visų pasibaigusių konkursų, galimybę pamatyti šį darbelį turite ir čia. :)

Na ir į pabaigą... Tas mįslingas mūsų klubo šokinėjimas smarkiai žemyn ir kažkiek aukštyn, bei tušti trofėjų langeliai, kas, nežinia kodėl, bet tikrai suneramino kai kurias žaidėjas už klubo ribų. :D Na, nelaikom mes savęs silpnu klubu tikrai, tad pačios pasirinkome tokį kelią, kristi su šlove žemyn, kad atsikratyti bereikalingų trofėjų ir pakeisti juos geresniais, nes norisi, kad visgi savas klubas naudą neštų. Taigi kai kurios bereikalingai smalsavot, niekas neskriaudė mūsų. :D

Bei, žinoma, grąžinom aktyviausios narės rinkimus, taigi turėsit progą pamatyti dar vienos mūsų klubo merginos darbelius, kuriais ji parodys, katra narė per šį mėnesį įdėjo daugiausią darbo klube. Deja, pamatyti aktyviausią narę galėsit tik gruodį, kadangi šią "atrakciją" sugalvojom tik gerokai į mėnesio pabaigą.

Ir štai lyg ir viską jums išplepėjom. Stengsimės, kad į šį blog'ą užsuktumėt su didesniu noru čia kažką pamatyti bei rasti kas sudomintų. Na, o mes jau su jumis atsisveikinam iki kito mėnesio galo vildamosi, kad šis įrašas jums patiko...♥

2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Šventinė augintinių daiktų kolekcija

Sveikutės!
Tekstas- ... Malibu., Iliustracijos- Angeliška.


Taigi vakar mus pasiekė šventinė augintinių daiktų kolekcija, visa tokia Kalėdinė, maloni akiai, džiuginanti ir primenanti, kad jau artėja taip daugumos mėgstama šventė. Na, galiu teigti, kad ši kolekciją visa šviežia ir dar nematyta, nors tą Rudolfo nosytę su ragiukais tikrai ne pirmą sykį matau, tačiau svarbiausia juk, kad pasitaikė proga dar labiau pakelti savo atsidavimo statistiką, kadangi tikriausiai dauguma jau spėjusios iš ten viską išpirkti, na ir papuošti augintinius išskirtiniais, gan linksmais drabužėliais, kuriuos kaip tik ir matote iliustracijose esančiose žemiau.




Pats aprangų dizainas kaip tikrų Kalėdų senelio ir Snieguolės padėjėjų. Daug raudonos, daug žalios, įvairių bumbuliukų, kepuriukų, kaspiniukų, žodžiu, per mažai nepasirodys. :D Na, o sprendžiant iš "Happy new year" užrašų, kūrėjai tikrai nepamiršo ir šios šventės. Žinoma, skaičiai, kuriuos turėtumėm skirti šiai kolekcijai iš ties gražūs, nes norint nusipirkti viską reikia: 368,088$; 1,152 smaragdų ir 72 safyrų, na bent jau tiek turėtumėm skirti šiems penkiems gyvuniukams, kadangi dėl tigriuko ir beždžionėlės priėjimas mums nėra toks lengvas ir bijau jus apgauti. Taigi sėkmės taupantis pinigėlius ir perkant šitas "puošmenas".
Tai tiek šiam kartui. Iki!♥




2016 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Su gimtadieniu, Medute123!


Mylėk tai kas su tavimi, tai kas aplink tave,
Nes visa kas tave supa yra tavo…
Džiaukis kiekviena gyvenimo akimirka,
Net tom akimirkom kurios nedžiugina.
Būk laiminga nesvarstydama ar gyvenimas yra toks,
Kuriame gali jaustis laiminga! 
                                                                                               Photo by: Angeliška