2016 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

Žaidimas "Gaublys"

Sveikutės!
Tekstas- ...  Malibu., iliustracijos- Angeliška.

Taigi, vakar sulaukėme žemėlapio tipo žaidimo, kuris tikriausiai didžiajai žaidėjų daliai jau yra pažįstamas ir gerai žinomas. Kalbant apie dabartinį "Gaublį" kai kurios, sakydamos, jog būtent šis žemėlapis joms jau yra matytas tikrai neapsiriks, kadangi šis žaidimas yra pakartotas (analogiškas žaidimas buvo 2013 metų rugsėjo mėnesį). Tos pačios 6 salos, tie patys laimimi fonai ir aprangos. Drįsčiau teigti, kad net pats "naujienose" matomas paveikslėlis, su senaisiais lėlės bruožais ir jau pas kai kurias profiliuose matytais daiktais bei fonu išduoda, jog tai senas ir jau žaistas žaidimas. Tačiau toms, kurios dar visai neseniai įžengė į mados arenos pasaulį trumpai pristatau, ką galėsite išvysti ir laimėti kiekvienoje iš salų... 


Pirmoji sala: Ispanija
Žinoma, kas gi daugiau kyla mintyse, pagalvojus apie Ispaniją..? Festivaliuose besiplaikstantys merginų sijonai, suknios, ryškiai pabrėžiančios taliją, rožės plaukuose ir ryškumas. Būtent tokią aprangą ši žemėlapio sala nuo mūsų yra paslėpusi, tiesa, ji sudaryta iš keturių dalių: trumpo vėrinio, rožę imituojančio plaukų aksesuaro,batelių, ant kurių taip pat puikuojasi maža rožytė bei tradicinio ispaniško tipo suknelės gilia dekolte ir aptemptu liemeniu. Pačių derinio spalvų tikrai ne viena. Ir žinoma, kaip gi nepaminėjus to, kad surinkus visas šias aprangos dalis turite galimybę laimėti nuostabų foną, kuriame puikuojasi keli gotikinio stiliaus pastatai su būdingomis tam tikros ispaniškos architektūros savybėmis, o kiek kairiau nuo centro visą bendrą vaizdą dar labiau puošia didžiulis fontanas... Kad geriau viską pavyktų įsivaizduoti žemiau matote viską, ką pavyks rasti Ispanijoje.

















Antroji sala: Japonija
Na, Japoniją tikrai visos puikiai įsivaizduojam. Pasakiško grožio gamta, su pavasarį žydinčiomis sakuromis, išskirtinė architektūra, žavinčios savito stiliaus aprangos. Būtent tai galite laimėti šioje saloje. Apibūdinant viską detaliau tai bus šešios aprangos dalys, o jų tarpe yra dvi, kurių tarpusavio derinys iš ties kiek juokingas- kojinės bei "per pirštą einantys" sandalai. Na pripažinkim, išėjus į lauką su kojinėmis ir pliažinėmis basutėmis, kurios taip pat "per pirštą" aplinkiniam kiek kelia juoką ir likti nepašieptam dėl to būtų sunki misija, bet negaliu teisti, kadangi tai jų tradicinės aprangos dalis. Tačiau štai daili suknia su ugninio drakono raštais situaciją smarkiai gerina, taip pat prie derinio prisideda paprastas skėtis, iš smulkių gėlyčių sukurtas plaukų aksesuaras, bei taip retai pas mus žaidime sutinkamas dalykas- vėduoklė. Pačių aprangos dalių visame lauke rasti galit 40 ir jas surinkus turėsit galimybę laimėti tikrai akį patraukiantį foną.

















Trečioji sala: Puerto Rikas
Palyginus Puerto Riką su kitomis salomis- šis tiesiogine ta žodžio prasme žėri savo slepiamu deriniu. Šį sudaro keturios dalys: labai blizgi suknelė, bateliai, aksesuaras iš spalvingų, derinį gyvinančių gėlių bei "pirštinės". Viso, kiek daiktų turite rasti iki fono yra 20 ir tai yra mažiausiai po langeliais paslėptų daiktų turinti sala. Na, o fonas, kurį galite laimėti išties atrodo įspūdingai- daugybė žalumos, vandens ir didžiulė dangaus žydrynė, visa tai atneša šiek tiek nostalgijos ir verčia prisiminti vasarą...





Ketvirtoji sala: Tanzanija


Tanzanijos sala tikriausiai labiausiai pasižyminti savo "maugliško" tipo drabužiais, it iš vijoklių būtų kurti, saloje yra paslėpti: palaidinė, sijonas, galvos aksesuaras, apyrankė ir batai, taip pat kiekviena turime progą laimėti aplink
juosmenį susirangiusią gyvatę, kuri tikiuosi nesuklysiu sakydama, kad pas mus žaidime tik antra. Kalbant apie laimimą foną, tikriausiai jis ne taip žavėtų, jei ne tas puikiai išpieštas žvaigždėtas naktinis dangus. Tačiau iki jo turim surinkti 26 šios žemėlapio dalies daiktus.



Penktoji sala: Indija

Na ir atkeliavome iki Indijos, kuri tikriausiai daugumai asocijuojasi su sariais (tai tas apsivyniojamas Indijoje vilkimas drabužis, kuris indėms atstoja ne tik viršutinius drabužius, bet ir apatinius), taip pat taškeliais ant kaktos, papuošalais ir kitais panašiais dalykėliais. Šios salos derinys mažai kuo skiriasi nuo mano nupasakoto, čia surasite: suknelę (tai būtent tas saris kurį minėjau pradžioje), žinoma, kaip gi be auskarų, apyrankės ir tokio paties kojos papuošalo bei žiedo ant kojos. Kaip pastebėjot, batų čia tikrai nerasit. Viso daiktų surinkti, kad laimėti foną, reikia 24. Pats fonas tikrai primins iš kokios salos jį gavote, kodėl taip sakau įsitikinsite pamačiusios patį foną žemiau.



Šeštoji sala: Italija

Na ir žinoma, pabaigai paskutinė ir ne ką prastesnė šeštoji sala- Italija. Pamačius derinį mintyse suvirpa keletas žodžių- paslaptinga, puošnu ir dailu. Na, Italija niekad nesiskundė savo madomis. Čia po langeliais rasit paslėptus 25 daiktus: kaukę, rankinę, suknelę, batus bei vėrinį. Ir čia, lygiai taip pat kaip ir visur kitur, be jokių išimčių ar "mandresnio" prizo tikimybės mes surinkusios visus daiktus laimime foną sakyčiau su vieno iš Italijos miestų t.y. Venecijos naktiniu vaizdu. Na iš esmės, vieną panašų foną su miestu apsuptu vandens mes jau turime, bet dar vienas fonas į kolekciją tikrai nepakenks.


Ačiū, kas buvot kantrios ir skaitėt. Tikimės, kad įrašas patiko... 
Iki kito karto!♥

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą