2016 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Sužadėtinio kolekcija "Pozuok stilingai"

Sveikos!



Tekstas - Liddy, iliustracijos - Graffita.

Praėjus vos porai dienų po panelių kolekcijos sulaukėme ir sužadėtinių kolekcijos tuo pačiu pavadinimu "Pozuok stilingai". Tai gana netikėta, žinant, kad sužadėtinių kolekcijos pasirodo gana retai, tad jau tikrai buvo metas šiltais rūbeliais palepinti ir mūsų sužadėtinius, kurie ir neliko pamiršti. ^^ Kviečiu paskaitinėti klubo Gwat. nuomones apie šią kolekciją:

Pati neturiu sužadėtinio,bet kiek mačiau iš nuotraukų tai kolekcija tikrai nebloga. :D Man patinka, dėl kainų nežinau, nestebina jos...Netgi gailiuosi, kad dar neturiu sužadėtinio. :D Gražios pozos ir visa kita, man patinka. :>
-Nikoletina

Pagaliau atėjo sužadėtinio kolekcija. ^^ Ši yra man pati pirmoji, nors susižadėjus esu gan ilgai.
Pirkau tikrai nemažai drabužių, reikia juk palepint sužadėtinius. :D
O apie pačius drabužius kalbant tai tikrai ne visi sukėlė didelį įspūdį, kitus be jokios kalbos norėjau turėti jo drabužinėje, o kai kurie nei sukėlė įspūdį, nei ką.
Labais smagu, kad pagaliau atėjo ir sužadėtinio kolekcija, tikėkimės bus jų dar daugiau ir pasirodys ne taip retai. :)
-kite1

Kadangi sužadėtiniui neskiriu ypatingai daug laiko, apie šią kolekciją turiu mažai ką pasakyt. Žinoma, kainos kandžiojasi daugiau nei panelės kolekcija, o rūbai tokie šiaip sau. Žinoma, faina, kad yra viena poza už smaragdus ir visi kolekcijos batai visai neblogi. Bet tas šuo tai kaip mumija atrodo. :D
-Graffita

Pasirodžiusi sužadėtinių kolekcija mane labai nustebino! Pagaliau galėsime palepinti ir juos. Žinoma, šią kolekciją gali šluoti tik sužadėtinius turinčios panelės. Na, o pačioje parduotuvėje siūlomi rūbeliai yra gana žavūs, tačiau buvau šiek tiek nusivylusi, nes pasirinkimo ne tiek jau ir daug, o ir ne visi rūbeliai sužavėjo. Daug paprastų, nieko neišsiskiriančių rūbų, dėmesio vertos pozos, kurios yra, deja tik dvi, viena už safyrus, na o kita už smaragdus, bent tiek smagu. ^^ Taip pat kolekcijoje yra labai žavus aksesuaras - šuo. Parduotuvėje puikuojasi keletas kelnių, megztinis, marškiniai, skrybėlė, šalikas ir batai. Labai keistas pasirodė juodas ilgas apsiaustas, kurį nežinau ar daug kas panaudos deriniuose. :D Kolekcijos kainos labai dėkingos, tik 2 rūbai už safyrus ir tik 5 rūbai už smaragdus, visa kita už dolerius. Tad skubėkite pradžiuginti savo sužadėtinius. ^^ Iki kito karto!

2 komentarai: