2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Su Mokslo ir Žinių diena!

Laba diena,

Taip, pagaliau išaušo ta daugelio nelaukta diena, per kurią reikia užmiršti visus vasaros įspūdžiu ir pasinerti į mokyklos gyvenimą. Tikriausiai galime pasidžiaugti tuo, kad bent oras mus džiugina. :)) Nors ir daugelis nemėgsta eiti į mokyklą, tačiau visos joje išmoktos žinios labai labai praverčia gyvenime.Nors ir aš, kad ir kaip nenoriu grįžti į ją, bet visa tai reikia iškentėti. :) Na, šį kart kaip neįprasta šiai šventei paminėti pristatau Gwat. ir Glitter star klubo merginų bendrus derinukus. O visoms linkiu smagiai praleisti šią dieną. :)












4 komentarai:

  1. Smagus įrašas! Kol supratau kas vyksta kai abiejuose bloguose tas pačias nuotraukas pamačiau... :D (pirmiausia visada pažiūriu paveiksliukas, o tada tik skaitau :D). Na ir žinoma, noriu pagirti rudeniškai atsinaujinusį dizainą! Labai jauku ir atrodo net kvepia tais sausais geltonais lapais... :)
    Ir jus visas su rugsėjo 1-ąja! ♥

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tekstas niūrokas sakyčiau, tačiau atsinaujinusi išvaizda ir man labai prie širdies. Žavingai sukomponuota toji smakrą pasirėmusi lėlė pagrindiniame paveiksle, o ir įrašo iliustracijose ne vienas "išlaužymo" sprendimas krito į akį :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl teksto tikrai nesiginčysiu, kadangi turėjau labai mažai laiko, neišėjo sugalvoti kažko įdomesnio. Bet parašyti kažką ir panaudoti nuotraukas norėjosi.. :) Labai smagu žinoti,kad patiko, nors ir ne visi,bet bent keletas lėlės "išlaužymo" būdai. :)

      Panaikinti