2016 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

Klubo savaitė (15)

Labas vakaras!

Paskutinę vasaros savaitę ir rudens pradžioje galėjome pasilepinti dar ganėtinai šiltai orais, kurie pripažinkit tikrai glosto širdį, jog dar negreitai sulauksime tų itin lietingų dienų. Šią savaitę naujienų turime ne itin daug, tačiau geriau mažiau, negu nieko. :) 

Antradienį,kaip ir visuomet baigiasi įvairių temų MA konkursėliai, kurie pagrindines dešimtį laimėtojų gali palepinti smaragdais, kurie iš ties labai praverčia šio žaidimo gyvenime. Šį kartą baigėsi konkursas "Pamergė", kuriame buvo galima pamatyti daugybę iš ties be galo gražių ir įspūdingų derinių! Na, o džiaugtis turime kuo. Gi mūsų nuostabiosioms dviems klubietėms pavyko patekti į geriausiųjų dešimtuką! Jessicaa šį kart nustebinusi savo deriniu užėmė netgi pirmąją vietą,kuri jai dovanojo 200 smaragdų. Na, o nuo jos neatsiliko ir Eve123, kuri laimėjo 100 smaragdų, bei užėmė penktąją vietą. Šaunuolės merginos! 

Ketvirtadienį, rugsėjo 1-ąją, atsisveikinome su pakartotinu žemėlapių tipo žaidimu "Mados kruizas", kuriame buvo galima laimėti iš ties šaunių vasariškų rūbelių,šukuoseną bei žavų foną. Na bet žinoma, norint laimėti pagrindinius prizus,reikia panaudoti nemažai mėlynų akmenėlių. :) Dingus šiam žaidimui atsirado naujas - "Mokyklos karalienės" (kauliuko ridenimo tipas). Jame mūsų laukia nemažai šaunių prizų,kuriuos puikiai kiekviena galės priderinti savo deriniuose. ^^ Šį kartą tiek. Na, o jums sėkmės žaidimuose, bei gero likusio penktadienio vakaro. :> 

2 komentarai:

  1. Puikus įrašas. O iliustracijos, tai kaip visą laiką puikiai išdirbtos:D Šaunuolės;)

    AtsakytiPanaikinti