2015 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Vakarėlis ir konkursas

Sveikutės, mielos panelės ir ponios ^^

Tik praėjus keliom valandom nuo vieno konkurso pabaigos skubu pranešti gerų naujienų. Tuo pačiu paminėsime ne tik klubietės, bet ir viso klubo svarbų įvykį. Taigi, žiūrim ką turim.

Vakarėlis

Visai nesenai, praeitą savaitę, įvyko mūsų klubo pirmosios sužadėtuvės! Tiksliau, AmBiKos. Ši svarbi ir nuostabi šventė prasidėjo ketvirtadienį, kai jau beveik visos panelės grįžo namo iš mokyklos. Iš tiesų kai kurios net pamiršo, kad kažkoks vakarėlis dar bus, įskaitant ir mane. Pats pobūvis buvo šiek tiek triukšmingas, tačiau linksmas. Jame, bent aš, jaučiausi kitaip ir buvo kažkaip neįtikėtina, kad pagaliau kažkas iš mūsų klubo iškėlė šią nuostabią šventę :3 AmBiKa, sveikinam tave dar kartą!

Konkursas

Nors, kad ir kaip dažnai mane užmatytumėt konkursuose, tačiau ne, tai nebūsiu aš. Turiu pasveikinti mūsų klubo pažibą Angelišką su 8-ąja vieta ,,Helovino vakarėlyje"! Labai džiaugiuosi už tave! Truputuką nustebau, kai paprašei už tave pabalsuoti, nes niekuomet nemačiau tavęs dalyvaujančios konkursuose. Tačiau štai - šis kartas buvo sėkmingas tau ir sveikinu su tuo.
Šiam kartui tiek ir iki susitikimo!
-Graffi-





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą