2015 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Cheminiai eksperimentai su Graffita ir Angeliška

Labas visom panelėm!

Ilgai spoksojau ir visaip žiūrėjau į kitų merginų balsavimo ir konkursines nuotraukas - tokios gražios sufotošopintos šukuosenos ir rūbai... Tai ir davė man įkvėpimo sukurti kažką savo. Tiesa, šį kartą būsiu ne viena, o su Angeliška! Pasirodo, kad ji taip pat mėgsta fotošopinti lėlę laisvu laiku. Daugiau nebeišsiplečiant keliaukime pasigrožėti mūsų darbais ^^

Šukuosena sumeistrauta iš vienos rūšies sruogų bei šukuosenos. Suknelė susideda iš dviejų skirtingų suknelių ir raštų, surastų iš interneto. Pridėtas laineris bei lūpdažis.

Šukuosena sudėliota iš dviejų skirtingų šukuosenų. Suknelė susideda iš dviejų trijų skirtingų suknių ir pridėti raštai savi raštai. Pridėtas makiažas: akių šešėliai, laineris, lūpdažis.

Šukuosena susideda iš 2 skirtingų šukuosenų, o suknutė - iš marškinėlių, suknelės ir palto. Makiažo editai - laineris ir šešėliai, lūpdažis.

Šukuosena padaryta iš 2 skirtingų šukuosenų (neskaitant kitos spalvos tokios pat rūšies šukuosenos). Suknutė susideda net iš 3 suknelių ir pridėtas savi raštai. Nudažiau akių šešėlius ir lainerį, lūpas.


 Man visai buvo įdomu pačiai nupaišyti panelei makiažą bei ant vienspalvių suknelių uždėti raštus, tačiau Angeliška padarė labai paprastučius derinius ir tikrai ne prastesnius! Netgi nepatingėjo sukurti savus papuošalus, o viena suknelė permodeliuota iš naujo ir marškinėlius ji sugebėjo paversti suknele.

Suknelė sukonstruota iš suknelės ir marškinėlių. Palaidinėje pašalinti keli akcentai ir iš jos padarytas kaklo papuošalas. 

Suknelė sukurta tik iš palaidinės. Rankinei pakeista spalva, o iš kaklo papuošalo sumontuota apyrankė. Šukuosena iš dviejų spalvų.

Suknelės yra perkurta iš kitos vienos suknelės. Auskarai padaryti iš kaklo papuošalo ir pekeista spalva. Šukuosena padaryta iš vienos šukuosenos. Nuo batelių pašalinti keli akcentai.

Suknelė sukurta iš palaidinės ir suknelės, pridėtos rankovės. Šukuosena susideda iš dviejų skirtingų šukuosenų.

Tikiuosi jums patiko mūsų kūryba ir tiek šiam kartui ;3

-Graffi-

Photo by: Angeliška & Graffi










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą