2015 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Stilinga grybautoja

Sveikos, panelės! :3

Prieš porą dienų pasibaigė dar vienas ,,kruvinas ir negailestingas" konkursas pavadinimu ,,Stilinga grybautoja". Taip sakau, nes jis, kaip ir dauguma kitų konkursų, yra sunkūs laimėti, o paskutiniąją dieną tos, kurios tikrai vertos prizo ar stropiai rinkusios balus, yra nustumiamos į patį pirmojo nuotraukų puslapio dugną. Kad ir kaip bebūtų, visos tokšta prizo - smaragdų. Ir aš labai jų troškau, tad PAGALIAU laimėjau 100 smaragdų užėmusi 9 vietą su šia nuotraukėle.

Kaip jau galima nuspėti, apdovanojimą išleidau per kelias minutes sužadėtuvių organizavimui, bet jie tikrai labai pagelbėjo :D Šis konkursas išviso yra antrasis mano laimėtas. Pirmąjį kartą labai puikiai prisimenu - tai buvo senas geras ,,Pozuok stilingai". Atkapsčiusi tą seną, net prieš visus 5 mėnesius vykusį konkursą, išvydau, kad jame užėmiau net kiek aukštesnę 8 vietą. Kiek žemiau galite pamatyti tą nuostabiąją prizinę foto.

Palyginus šias dvi nuotraukas, atrodo jos visai iš kitų dimensijų, ar ne? Iš pradžių net patingėdavau nutrinti tuos užrašus ir nuorodą, o dabar dar ir foną, ir savo vardą pridedu, dar nekalbant apie sufotošopintas pozas. Labai didžiuojuosi šiuo savo pasiekimu - mokėti fotošopinti. Bet gal jau nebenukrypsiu nuo temos... Kiek pamenu, šį konkursą be vargo laimėjau ir netgi nustebau pamačiusi savo top 10-uke. Nesinori čia girtis... Ką aš bandau apgauti? Žinoma norisi truputį pasigirti ir pasidžiaugti kartu su skaitytojomis šiuo laimėjimu, nes tiek dalyvauta konkursuose, tiek rinkta balsų, tiek prasinervuota ir po ilgo laiko pagaliau vėl galiu pajusti tą malonų jausmą ^^ Didelis AČIŪ visoms, kurios balsavo, kurios palaikė ir be balsų (morališkai)! Šiuo džiūgavimu ir baigiu savo įrašą :>

Gerų jums artėjančių atostogų!

-Graffita-

Photo by: Graffi

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą