2015 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Klubų reitingai ir podiumas

Labas vakaras, brangiosios skaitytojos, bent retkarčiais kyštelinčios noseles į mūsų blogą...
Štai jau kaip ir antroji diena prabėgo, kai mūsų klubas vargais negalais užsiropštė į 10 vietą! Manau, kaip ir kiekviename klube, klubo šlovė, vieta reitinge- daugumai tai tikrai sudaro ne mažą reikšmę, taip pat ir mūsų Gwatukėms, po ne menko triūso, pasiekusioms dalį užsibrėžto tikslo- kilti šlovės link... :) 
Vis knietėjo man šią naujieną įamžinti, ir tą nusprendžiau padaryti būtent čia... Tad, taip pat norėjau padėkoti toms, kurios tikrai prisidėjot prie klubo šlovės kėlimo, ačiū, merginos. Atsiprašom ir ką nuskriaudžiam kovose, tačiau- juk tam ir sukurtas žaidimas, o juk tobulėti visad laiko yra, tad kiekvienas klubas turi galimybę vis pasistiebti, svarbiausia, žinoma, tik nepasiduoti! Tad to linkime visoms... !


Pratęsimas:
Kaip dauguma gal ir žinot,tai trečiadienis ir mūsų Aiden buvo svarbi diena, visgi ji pasiekė dalelę savo užsibrėžto tikslo, ir štai, žiba ant pakylos, podiume... Tad, Aiduk, dar syk sveikinam tave, žengus šį žingsniuką link paprasto podiumo pirmą syk! :) Daug bučkių siunčiam tau, ir dar daugiau sėkmės, siekiant savo užsibrėžtų tikslų toliau!... :)








Gero visoms žaidimo!
Su jumis buvo: ... Malibu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą