2015 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Klubo mėnesio tema (2)

Labas vakaras!
Vėl sveikinuosi su jumis ir bėgu pristatyti naujosios klubo mėnesio temos. Mūsų klubo merginos, jau jaučia artėjančias šventes ir po truputėlį joms ruošiasis, šį kartą bandėme tai atspindėti ir MA. Gruodžio 1-ąją, merginas klubo žinutėse pasiekė šis pranešimas:

Nieko nelaukdama pristatau ir mūsų nuostabiojo dešimtuko derinius! :)






Šį kartą tiek, iki sekančio karto.:)


Sveikinam, Zoja!

Visada yra malonu linkėti tik pačių geriausių dalykų: stiprybės, didelio džiaugsmo, isimintinų įvykių, pačios gražiausios meilės, nuostabių draugų, linksmos nuotaikos. Viso to, mes tau linkime šią nuostabiąją tavo gimtadienio dieną ir žinoma to,kad išsipildytų visi didžiausi tavo norai ir troškimai. Su gimtadieniu, Zojukai! <3

-Angeliška


Vakarėlis ir konkursas

Sveikutės, mielos panelės ir ponios ^^

Tik praėjus keliom valandom nuo vieno konkurso pabaigos skubu pranešti gerų naujienų. Tuo pačiu paminėsime ne tik klubietės, bet ir viso klubo svarbų įvykį. Taigi, žiūrim ką turim.

Vakarėlis

Visai nesenai, praeitą savaitę, įvyko mūsų klubo pirmosios sužadėtuvės! Tiksliau, AmBiKos. Ši svarbi ir nuostabi šventė prasidėjo ketvirtadienį, kai jau beveik visos panelės grįžo namo iš mokyklos. Iš tiesų kai kurios net pamiršo, kad kažkoks vakarėlis dar bus, įskaitant ir mane. Pats pobūvis buvo šiek tiek triukšmingas, tačiau linksmas. Jame, bent aš, jaučiausi kitaip ir buvo kažkaip neįtikėtina, kad pagaliau kažkas iš mūsų klubo iškėlė šią nuostabią šventę :3 AmBiKa, sveikinam tave dar kartą!

Konkursas

Nors, kad ir kaip dažnai mane užmatytumėt konkursuose, tačiau ne, tai nebūsiu aš. Turiu pasveikinti mūsų klubo pažibą Angelišką su 8-ąja vieta ,,Helovino vakarėlyje"! Labai džiaugiuosi už tave! Truputuką nustebau, kai paprašei už tave pabalsuoti, nes niekuomet nemačiau tavęs dalyvaujančios konkursuose. Tačiau štai - šis kartas buvo sėkmingas tau ir sveikinu su tuo.
Šiam kartui tiek ir iki susitikimo!
-Graffi-





Sveikiname, mieloji Malibu!


















Didžiausi sveikinima tau nuo viso Gwat. kolektyvo! :*
Angeliška & Graffi


Su gimtadieniu, Aiden!

Galbūt keista, kad gyveni tik vieną kartą, kad turi vieną vaikystę, vieną pirmą meilę. Ir ištikrųjų gyvenimas brangus todėl, kad jame niekas nepasikartoja, niekad nesugrįžta tai, kas buvo. Todėl linkime, kad visos gražiausios tavo gyvenimo akimirkos niekada neišblėstų, kad Tavo širdy, visados šviestų saulė, o tave suptų tik geri ir širdžiai mieli žmonės. Su gimimo diena, saulyt. Gražios ir įsimintinos šventės.
-Angeliška
Photo by: Angeliška

Su jūsų diena, Columbia ir AmBiKa!

Linkime... 
dažniau sustoti ir pauostyti žydinčias alyvas, 
dažniau stebėti auksinius saulėlydžius, 
dažniau apkabinti brangius žmones, 
dažniau pasivaikščioti po rasotą žolę, 
dažniau žiūrėti į žvaigždėtą dangų 
ir dažniau atleisti sau ir kitiems, 
o svarbiausia, vis dažniau suprasti, koks gražus jūsų gyvenimas! 

Nuoširdžiausi sveikinimai! Lai šie metai būna dar geresni, linksmesni ir laimingesni už praeitus!

-Graffi-

Photo by: Graffi


Sveikinima, DJ EMILY!

Linkime didelių atradimų ir kasdienių džiaugsmų, nes gyvenime yra svarbi kiekviena akimirka.. Didelių svajonių ir mažų stebuklų, nes maži dalykai yra didelių pradžia.. Didelių skrydžių ir šiek tiek poilsio, nes kartais reikia sustoti.. Daug draugų ir šiek tiek priešų, nes ir jie reikalingi, kad tobulėtum. Sveikiname, mieloji! Gražios tau šventės.
Photo by: Angeliška
-Angeliška

Cheminiai eksperimentai su Graffita ir Angeliška

Labas visom panelėm!

Ilgai spoksojau ir visaip žiūrėjau į kitų merginų balsavimo ir konkursines nuotraukas - tokios gražios sufotošopintos šukuosenos ir rūbai... Tai ir davė man įkvėpimo sukurti kažką savo. Tiesa, šį kartą būsiu ne viena, o su Angeliška! Pasirodo, kad ji taip pat mėgsta fotošopinti lėlę laisvu laiku. Daugiau nebeišsiplečiant keliaukime pasigrožėti mūsų darbais ^^

Šukuosena sumeistrauta iš vienos rūšies sruogų bei šukuosenos. Suknelė susideda iš dviejų skirtingų suknelių ir raštų, surastų iš interneto. Pridėtas laineris bei lūpdažis.

Šukuosena sudėliota iš dviejų skirtingų šukuosenų. Suknelė susideda iš dviejų trijų skirtingų suknių ir pridėti raštai savi raštai. Pridėtas makiažas: akių šešėliai, laineris, lūpdažis.

Šukuosena susideda iš 2 skirtingų šukuosenų, o suknutė - iš marškinėlių, suknelės ir palto. Makiažo editai - laineris ir šešėliai, lūpdažis.

Šukuosena padaryta iš 2 skirtingų šukuosenų (neskaitant kitos spalvos tokios pat rūšies šukuosenos). Suknutė susideda net iš 3 suknelių ir pridėtas savi raštai. Nudažiau akių šešėlius ir lainerį, lūpas.


 Man visai buvo įdomu pačiai nupaišyti panelei makiažą bei ant vienspalvių suknelių uždėti raštus, tačiau Angeliška padarė labai paprastučius derinius ir tikrai ne prastesnius! Netgi nepatingėjo sukurti savus papuošalus, o viena suknelė permodeliuota iš naujo ir marškinėlius ji sugebėjo paversti suknele.

Suknelė sukonstruota iš suknelės ir marškinėlių. Palaidinėje pašalinti keli akcentai ir iš jos padarytas kaklo papuošalas. 

Suknelė sukurta tik iš palaidinės. Rankinei pakeista spalva, o iš kaklo papuošalo sumontuota apyrankė. Šukuosena iš dviejų spalvų.

Suknelės yra perkurta iš kitos vienos suknelės. Auskarai padaryti iš kaklo papuošalo ir pekeista spalva. Šukuosena padaryta iš vienos šukuosenos. Nuo batelių pašalinti keli akcentai.

Suknelė sukurta iš palaidinės ir suknelės, pridėtos rankovės. Šukuosena susideda iš dviejų skirtingų šukuosenų.

Tikiuosi jums patiko mūsų kūryba ir tiek šiam kartui ;3

-Graffi-

Photo by: Angeliška & Graffi










Klubo mėnesio tema (1)

Laba diena, mielos skaitytojos!
Remiantis Forbes club kas antro savaitgalio  temos konkursu, kuris mus tikrai labai sužavėjo, nusprendėme ir mes pagyvinti savo klubo veiklą ir kiekvieną mėnesį surengti konkurso temą klubietėms. Lapkričio 1-ąją, klubo žinutėse merginos gavo šią nuotrauką:

Merginos ilgai ruošėsi pagal šią temą, kuri vienoms pasirodė lengva, o kitoms gal šiek tiek sunkoka. Bet šiaip ne taip sudalyvavo net 14 panelių!















Šį kartą tiek, gero jums likusio savaitgalio. :)

-Angeliška