2017 m. kovo 27 d., pirmadienis

Kolekcija "Pozuok stilingai"

                                                                                   Sveikos!
Tekstas-kite1 ,iliustracijos-eve123
  

     
Tikriausiai pastebėjot, kad naująjį įrašą rašo ką tik „iškepta“ rašytoja.😃Nuo šiol ir aš prisidėsiu prie klubo įrašų. Tai ką gi, pirmasis mano įrašas apie pakartotiną kolekciją „Pozuok stilingai“. Kalbant apie pačią kolekciją, kainos per daug nešokiravo, kadangi kolekcija kartojasi antrą kartą. Toms, kurios nespėjo prisipirkti visų smulkmenėlių tuomet, kai ji pasirodė pirmąjį sykį. teks pakloti daug safyrų ir smaragdų, kurie sudaro didžiąją dalį drabužėlių. Kas be ko, yra tokių, kurių, manau, tikrai norisi įsigyti ir turėti savo drabužinėje.

Na, o mane labai sužavėjo paltukas už 30 safyrų. Toks gražutis ir mielas. Dvelkiantis pavasariu. Tik, kaip bebūtų gaila, jis yra vienos spalvos. O ir taip 30 safyrų vien paltukui yra ne mažai. Gaila, kad nenusipirkau kolekcijoje kai ji buvo tik 1-ąjį kartą. Be abejonės ir šortai su poza labai žavūs... Manau, kad toms kurioms šie drabužėliai tikrai patinka, nepagailės ir tokios sumosŽinoma, spalvų įvairove, deja, pasidžiaugti šioje kolekcijoje neteks, nes nemaža dalis daiktų yra tik su viena spalvyte.


Taip pat man yra gan žavus šuniukas už 19 safyrų. Kodėl gi negalėjo būt smaragdai? Kai su safyrais daugumai krizė tai net nesinori matyt tokių kainų su jais. O tas ciuckis toks gražutis, kad išties sunku atsispirti pagundai jo nenusipirkus. Žinoma, dailus ir  šis paltukas. Tik, visgi, mano nuomone norėtųsi kitokios spalvos.Bet teks tenkintis tokiu, koks yra. Nepamirškim ir dar vienos pozos su kojomis. Galime pasidžiaugti, nes ji ne už safyrus, o smaragdus. Vis šis tas. O ir sukūrus tokį derinį su šiais drabužėliais visai neblogai gaunasi. Net ir spalvos labai gerai susižiūri.
Na, šis paltukas labiausiai išsiskiria iš visų esančių kolekcijos, akių nerėžia jo paties spalva o ir dizainas ganėtinai žavus. Derinukus gali pagražinti savo universalumu. Padailinus veidelius ir priderinus kitą garderobą gausis labai gražus kūrinys. Kas norės tik vieno paltuko iš visų, manau, tikrai turės ką apmąstyti renkantis, nes apsispręsti turėtų būti sunku.. Na ir, manau, vien mano nuomonės neužteks. Tad dabar pamatysite ir Gwat. merginų atsiliepimus apie šią pakartotiną kolekciją.







Išvydusi, kad pasirodė pakartotina kolekcija "Pozuok stilingai" buvau nustebinta. Kolekcijas labai mėgstu, tad jų visada laukiu. Šioje kolekcijoje jau buvau apsipirkusi praeitą kartą, tad šį kartą įsigyjau tik kelias smulkmenas. Patys rūbeliai labai pavasariški ir dailūs, pozos taip pat žavios, o ir joms parinkti aksesuarai verti dėmesio. ^^ Labai smagu, kad kolekcijos pakartojamos ir gali nusipirkti tai, ko nenusipirkai praeitą kartą. 
                                                                                 Liddy

Kadangi ši kolekcija man jau matyta ir turiu kelis daiktus iš jos, tai ji nei nustebino, nei labai nuvylė, gražių daiktų yra, puiki galimybė nusipirkti tai, ko praeitą sykį nepavyko, ar nespėjom. Daiktai taip pat kasdieniški, gan universalūs, tik sunkiau su bandymais ne banaliai pateikti derinius, kai didžioji dalis jų yra viso labo vienos spalvos, arba susidėlioja taip, kaip pasirodžius šiai kolekcijai apsirengti sugalvoja kas ketvirta žaidėja... Tai tokia mano nuomonė, tačiau, manau, merginų vaizduotės beribės ir tikrai išmąstys kaip šiuos drabužėlius pritaikyti prie savo garderobo.. ^^
Mastema

    Tai ką skubėkite apsipirkti, nes ši kolekcija pas mus toli gražu ne su visam... Puikių kūrinių, bei įkvėpimo kuriant derinius!
Šiam kartui tiek.

Geros dienos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą