2017 m. kovo 26 d., sekmadienis

Žaidimas "Misija: pavasaris"

Laba diena, mielosios skaitytojos!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Amazonė.

Pavasariui iš tiesų sušilus, pasirodė ir kupinas spalvų žaidimas. Jame rasite 6 sodus, kuriuose paslėptos skrynelės su aprangos detalėmis. Kiekvienas ėjimas yra laimingas, galima laimėti dolerių ar pasipildyti smaragdų atsargas. Atidarius visas skryneles ir iš jų surinkus daiktus, laimėsite pagrindinį žaidimo prizą - marškinius su poza. O dabar šiek tiek apie pačias aprangas. :)

Pirmojo sodo aprangoje žavi paprastumas, labiausiai derinyje man patinka daili, melsva, gėlėta suknelė, primenanti pavasarį. ^^ Labai žavus pasirodė ir ilgas megztukas, suteikiantis deriniui jaukumo. Batai ir rankinė labai didelio įspūdžio nepadarė, tačiau galiu pagirti apyrankes, kurios yra smulkios, dailios ir tiks beveik visur.

Antrojo sodo derinys manau patiks visoms šiuolaikiško stiliaus mėgėjoms, kai vyrauja plėšyti džinsai, sportbačiai bei švarkeliai. O kalbant apie šį derinį, labiausiai dėmesį traukia džinsai, stebinantys savo įdomiu stiliumi bei palaidinė su švarkeliu. Šie rūbeliai man nematyti žaidime, todėl būtų smagu juos turėti. Ne ką mažiau gražūs ir bateliai su rankine bei akiniai nuo saulės.


Trečiojo sodo apranga itin išskirtinė. Daug sluoksnių, raštų ir įdomių aksesuarų. Manęs ši apranga nesužavėjo, nes nemanau, kad turėčiau kur priderinti šiuos rūbelius, o ypač rankinę su batais. Vieninteliai rūbeliai man patikę šiame derinyje yra švarkelis ir marškiniai, o iš aksesuarų - visai žaviai atrodo auskarai.

Ketvirtojo sodo apranga labai elegantiška ir iš visų aprangų man patiko labiausiai. ^^ Labai gražaus stiliaus palaidinė. Panašias į šią palaidinę, žaidime esu mačiusi tik kelias. Sijonas išskirtinis ir šiam deriniui itin tinka, bateliai taip pat labai gražūs, kas net nustebino, o ir rankinė puikiai prie jų dera. Kaklo papuošalas gana retas, toks stambus - tikras akcentas, na, o kakaviniai saulės akiniai puikiai tiks šiltiems orams. :)


Pentajame sode jus pasitiks tikrai nematytas derinys. Nieko panašaus nesu mačiusi, tai išties išskirtinis derinys, kurį, manau, užsivilkti išdrįs ne kiekviena. Manęs rūbeliai nesužavėjo, nežinau, kur galėčiau juos priderinti, tačiau batai - visai nieko. ^^

Na ir paskutinysis - šeštasis sodas, kuriame mus pasitinka itin vasariškas derinys. Taip ir įsivaizduoju šį derinį prie jūros kiek vėsesnę vasaros dieną, ilga melsva plėvėsuojanti suknelė, odinis švelniai kreminis švarkelis, dailios basutės ir akiniai nuo saulės. Labai dailu ir tikrai traukia dėmesį, o ypač toks stilingas, dailus švarkelis, būtent jis derinyje man patinka labiausiai. :)


Pagrindinis prizas - marškiniai su poza, pasirodė iš tiesų žavus. Manau, šią palaidinę galima priderinti prie įvairių drabužių, kas iš tiesų naudinga, o pati poza jau ne kartą matyta, tad labai nenustebino. Pačių marškinių spalvos irgi visai nieko, labai įdomiai atrodo plačios rankovės ir tai, kad marškiniai nedengia pečių. Turbūt daugelis tikėjosi, kad pagrindinis prizas bus šukuosena, tiesą sakant ir aš taip maniau, tad tai, kad laimėsim šią pozą šiek tiek nustebino. Tačiau, manau, kad ši poza įneš įvairumo, o ir smagu matyti paneles, atrodančias ar "stovinčias" kitaip. Tad sėkmės žaidime renkant drabužius ar pildant žaliųjų akmenėlių sąskaitas! ^^


Už pagalbą dėkojame - The girl on fire ir wyo_darkness :)



Tiek šiam kartui, ačiū, kad skaitėte! ♥

2 komentarai:

  1. Šauniai ir nuotaikingai atsinaujinote blog'o aplinką - tiek foną, tiek pagrindinį paveikslą :mmm: Laabai gražiai ^^

    AtsakytiPanaikinti