2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Žaidimas „Karališkoji šeima“

Labutis!
Tekstas: Mastema, iliustracijos: Angeliška.

Va ir vėl su jumis sveikinuosi aš, skubėdama pranešti apie pasirodžiusį žaidimą „Karališkoji šeima“. Na, vien iš pavadinimo galima spręsti, kad savo spintas turėtumėme papildyti puošniais, prabangiais ir iškilmingais drabužiais. Kalbant apie patį žaidimą- turime žemėlapį kuris tradiciškai suskirstytas į 6 dalis, šiuo atveju tai yra grafystės. Kiekvienoje iš jų turėsit galimybę laimėti drabužius, o visus juos surinkus ir tos grafystės pagrindinius prizus. 


Pirmoji grafystė...
Ta, kuri visoms nuo pat žaidimo atsiradimo jau yra matoma ir tikriausiai iš derinių pas merginas, kurios jau spėjo čia kažką laimėti, gerai pažįstama ir kurioje turime rasti 30 daiktų. Pačio derinio aprangos dalių skaičius nėra labai didelis (dalių yra penkios: vėrinys,
auskarai, aksesuaras sudarytas iš dviejų dalių, t.y. valdžią simbolizuojančio rutulio bei skeptro), suknelė ir žinoma- karūna. Ir, taip, batų čia nematyt, tačiau derinys gausus savo spalvomis, kurių kiekviena dalis turi net šešias. Na, o kaip pagrindinis prizas šioje grafystėje yra tas pačias šešias spalvas turintis apsiaustas. Iš pažiūros tikrai didingą visumą turintis derinys, tačiau gaila, kad ne kaži ką su tokiomis detalėmis ir be prikursi įvairesnio, tačiau kaip sakoma, gabus ir iš nieko kažką padaryti sugeba.
Visas galimas šios grafystės derinio spalvas ir pagrindinį prizą rasite paveikslėliuose žemiau.
Pirmosios grafystės apranga
Pirmosios grafystės pagrindinis prizas


Antroji grafystė... 
Ta, kurią kantruolės galės išvysti tik sausio 7 dieną. Derinys, iš visų aprangų smarkiai išsiskiria savo kuklia, paprasta visuma, dailumu ir žavesiu. Iš ties bent jau mano akiai tai mielas vaizdas, neperkrautas bereikalingais kailiais ir blizgučiais. Šioje žemėlapio dalyje vėlgi turim surinkti trisdešimt aprangos dalių, kurias sudaro: suknelė, bateliai, diržas, vėrinys, lengvutis šalis bei kepurė. Na, daugiau dalių aprangoje, mažiau derinių spalvų grafystėje. Visos šios šešios dalys turi po penkias spalvas, kurias ir pamatysite žemiau esančiuose nuotraukose. O kadangi vis dar neužsiminiau apie pagrindinį prizą, kuris visai džiugina, tai dabar tą ir padarysiu.
Surinkusios visas šios grafystės aprangos dalis turėsite galimybę laimėti šukuoseną, kurią taip pat aptiksite pavaizduotą paveikslėlyje esančiame žemiau.
Antrosios grafystės apranga
Antrosios grafystės pagrindinis prizas


Trečioji grafystė...
Bus atrakinta sausio 9 dieną. Apranga,manau, tikrai ne vienai paklibino mintį apie galbūt artėjančias į žaidimą vestuves, o kodėl būtent tokį įspūdį padarė šis derinys suprasite peržiūrėjusios paveikslėlius žemiau, kur pateiktos šios žemėlapio dalies aprangos, na, o dėl vestuvių žaidime (kuriomis taip pat pasidomėti spėjome), deja, nuvilsiu, nes apie tai prabilus administracijai, atsakymas skamba vienas ir tas pats: „apie tai informacijos neturime“. Taigi jau ilgus metus akis badantis užrašas „vestuvės jau greit žaidime“ mums vėl palieka tuščias viltis. Tęsiant apie trečiąją grafystę- čia rasite trisdešimt daiktų iš kurių yra šešios aprangos dalys turinčios penkias spalvas, visai kaip ir antrojoje. Derinį sudarančios aprangos dalys yra: suknelė, bateliai, vėrinys, auskarai, žiedas, bei nuometas besitęsiantis nuo dailios tiaros. Derinys iš ties sužavi savo raštais bei puošnumu, o pagrindinis šios dalies prizas tai gan keistoka įvairiausių gėlių puokštė kokios dar tikrai žaidime regėti neteko... 
Trečiosios grafystės apranga
Trečiosios grafystės pagrindinis prizas

Ketvirtoji grafystė...
Bus atrakinta sausio 11 dieną. Nors ir be minėtų blizgučių, tačiau pagrindinis prizas kailiai. Šioje dalyje kaip ir dviejose pastarosiose grafystėse slepiasi trisdešimt daiktų turinčių šešias aprangos dalis, o kiekviena aprangos dalis turinti po penkias spalvas. Na ir čia, norint laimėti pagrindinį prizą reikia surasti: auskarus su vėriniu, tiarą, pirštines, delninuką bei suknelę ir.. Taip. Mes eiliny sykį liekam basos. Kalbant apie patį derinuką, jis tikrai apkeri savo puošnia ir prabangia visuma, nors be kailių vargu ar kur įdomiau panaudoti pavyktų tokias derinio dalis taigi peršasi išvada, kad vėl gavom kažką vienkartinio, tačiau iš tų karūnų guodžia mintis, jog princesės ir karalienės po kelis kartus su tais pačiais drabužėliais nesirodo, taigi teks ir mums su tokiais deriniais ponišku gyvenimu pasimėgaut.

Ketvirtosios grafystės apranga
Ketvirtosios grafystės pagrindinis prizas

Penktoji grafystė...
Ši žemėlapio dalis atrakinta bus sausio 13 dieną. Dar viena iš kuklesnių, tačiau labiau moteriškesnių aprangų šiame žaidime. Vėl trisdešimt paslėptų aprangos detalių iš kurių derinį sudaro penkios: delninukas, bateliai, pirštinės, suknia ir diržas. Visos šios dalys turi po šešias spalvas. Derinys neatrodo kaip kad didžioji dalis- labai iškilmingas, ar labai puošnus, tačiau rafinuotumo ir elegancijos jam netrūksta, o be to, derinyje galima rasti kiek daugiau nei visuose kituose deriniuose universalesnių dalių. Tačiau, kaip čia dar nepaminėjau, kad būtent ši grafystė ir yra ta, kurioje pagrindinis prizas yra tas mielas korgi veislės šunytis. Visas derinio spalvas ir pagrindinį prizą rasite žemiau esančiuose paveikslėliuose.

Penktosios grafystės apranga
Penktosios grafystės pagrindinis prizas


Šeštoji grafystė...
Grafystė bus atrakinta sausio 16 dieną. Na, kaip bebūtų keista tokios tematikos žaidime apsieita be žėrinčių blizgučių, dėl ko kiek džiaugiasi mano ir tų, kurios ne itin juos mėgsta vidus. Pats derinys tikrai žavingas, įspūdingai žiūrisi ant suknelės išraityti raštai, smagu tai, jog derinys atrodo kiek oficialesnis dėl tos juostos esančios įstrižai ant peties. Šioje grafystėje turime šešias aprangos dalis turinčias po penkias spalvas. T.y.: karūna, auskarai, vėrinys, apyrankė, suknelė bei ta juosta, esanti aksesuarų skiltyje. Na, o pagrindinis šios dalies prizas ne kas kitas kaip profilio fonas, prie kurio ir stovi visos šios papuoštos žavios damos. Na, o visos derinio spalvos, bei profilio fonas yra matomi žemiau.

Šeštosios grafystės apranga

Šeštosios grafystės pagrindinis prizas
Taigi, tiek šiam kartui, mielosios. Ačiū, kas skaitėte, tikiuosi, jog įrašas patiko, o aš jau atsisveikinu su jumis iki kito karto. Iki!♥

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą