2016 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Mados tendencijos (3)

Laba vakara, mielosios.:))

Atradusi laisvo laiko ir vėl skubu jums aprašyti keletą mados tendencijų, kurios šį kartą yra susijusios su džinsais ir jų deriniais. Tikriausiai nei viena neįsivaizduojate savo drabužių spintos turinio be džinsų - juk jie vienas iš pagrindinių drabužių, kuriuos patogu dėvėti kiekvieną dieną. 

  • Pradėkime nuo to, kad šiuo laikotarpiu labai populiarūs yra Boyfriend stiliaus džinsai. Nežinau kodėl, bet šių džinsų tipas man atrodo gan keistai. Šis laisvas ir apsmukęs stilius, mano nuomone nelabai tinka merginoms, bet žinoma, tai priklauso ir nuo to, kaip juos priderins prie kitų drabužių. Kad ir kaip bebūtų  jie yra vieni iš madingiausių. Įprasti šių džinsų variantai - blukintas, nutrinto efekto, plėšytas audinys, naujovės - prisiūtos aplikacijos,  blizgūs elementai ir lopymai. Šis tipas labiausiai tinka laisvalaikiu, o norint su jais atrodyti daug moteriškiau geriausiai žaisti stilistiniais kontrastais. Prie tokių džinsų geriausiai derinti laisvą megztinį ar palaidinę ir elegantiškus aukštakulnius smailu priekiu. Pavasarį jie yra madingi ne tik tradiciniai juodi, nude spalvos, bet ir ryškūs. 
  • Atsirado ir neįprasta sezono naujiena - trumpi bet laisvesni džinsai. Tai gana keistos kelnės, viršuje priglundančios prie klubų, o žemyn tiesiog platėjančios.Čia pat būtų galima paminėti ir į madą žengusius džinsus kuliotus, kurie skiriasi ypač plačiu siluetu. Kad kasdienis stilius būtų modernus, trumpintus džinsus derinti geriausiai su klasika ir laisvalaikio elementais. Tiks klasikinių marškinių ir baikerių striukės ansamblis, kursiantis neįpareigojantį, gaivų įvaizdį. Kad jaustumeisi patogiai ir atrodytum stilingai, prie tokios aprangos avėk įsispiriamus batelius. Šaunus pasirinkimas bus tiek sportbačiai, tiek balerinų tipo plokščiapadžiai.

  • O kaip gi šiais metais būsime be kombinezonų? Juk jis yra šiek tiek primenantis vaikystę, tačiau vienas iš populiariausių festivalių drabužių. Šįmet madingiausi mėlyno džinso kombinezonai su prisegamomis petnešomis. Stilingiausias dėvėjimo būdas - viena petneša nuleista po ranka. Denimo kombinezonui geriausiai suteikti šiuolaikiškumo jaunatviškomis detalėmis. Rinktis patartina laisvo silueto palaidinę, ji gali būti vienspalvė, raštuota, minkšto trikotažo ar romantiška šilkinė. Ideali avalynė - sportiniai bateliai. Tegul jie būna įdomesni, pavyzdžiui, skirtingų audinių ir paviršių ar grubiu padu. Žinoma, tiks ir pavasariu dvelkiantys balti medvilniniai sportbačiai. 
  • Verta atkreipti dėmesį į madingas džinsų spalvas. Kaip įprastai vyrauja mėlyni atspalviai, tačiau jei kalbame apie siaurus slim silueto džinsus, sezono topas - juoda spalva. Tikriausiai daugelis pastebėjot, kad kas antra mergina dėvi juodus džinsus, kurie yra plėšyti ties kelėnais. Jie iš ties yra labai pamėgti merginų. Taip pat madingos tamsių atspalvių variacijos, pavyzdžiui, šlapio asfalto pilka arba jūros gelmių mėlyna. Pavasarį rinkis žaismingesnį klasikinį švarką, gali būti ir liemenuotas, ir tiesus - svarbiausia, kad tiktų tavo figūrai. Batelių ieškok vyriško tipo - suvarstomų oksfordų, kurie taip pat yra labai populiarūs. Netikėtai atrodys metalizuotos odos plokščiapadžiai, romantiškumo suteiks pasteliniai atspalviai, o nuožmumo storapadžiai. 


Šį vakarą tiek mados tendencijų. Gero vakaro ir smagios rytojaus dienos. :>

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą