2016 m. gegužės 1 d., sekmadienis

Gegužės mėnesio horoskopas

Sveikutės.^^

Šį mėnesį pradėsime neįprastai, ne nuo gimtadienio sveikinimų ar klubo mėnesio temos, o nuo horoskopų. Daugelis merginų mėgsta sužinoti, ko gali tikėtis ateinantį savaitgalį, savaitę ar mėnesį, todėl nepatingėjau ir surinkau įdomesnių ir įtikinamesnių aprašymų visiems dvylikai horoskopų. Tad dominančias kviečiu paskaitinėti, kas jūsų laukią paskutinį pavasario mėnesį. ^^

AVINAS (kovo 21–balandžio 20 d.)

Gegužės mėnuo žada daug šurmulio Avino gyvenime. Bus daug išvykų, netikėtų pranešimų ir pasiūlymų. Palankus laikas įsigyti praktišką ir seniai reikalingą daiktą, kuris pagerintų gyvenimo sąlygas. Visgi nėra protinga išlaidauti nebūtiniems malonumams, tad būkite saikingi ir praktiški.Atkreipkite dėmesį ne tik į savo išvaizdą, bet ir į sveikatą. Pats metas pakoreguoti mitybą, atsisakyti jūsų organizmui netinkamų produktų. Paskutinę mėnesio dekadą galimai teks susitikti su tais, su kuriais jau senokai nebe palaikote ryšio. Laisvalaikiu patartina atsiriboti nuo darbo, ilsėtis, pramogauti, skaityti knygas, bendrauti su draugais ar leisti laiką su šeima.

JAUTIS (balandžio 21–gegužės 21 d.)

Šį mėnesį esate tarp sėkmingiausių ženklų, tad suskubkite išnaudoti šį laikotarpį asmeniniam augimui. Tai, ką nuveiksite šiuo laikotarpiu, turės tendenciją plėstis ir ateityje, ypač jeigu nesustosite ir toliau sieksite užsibrėžtų tikslų. Neleiskite, kad smulkios problemos ar nesutarimai jus išbalansuotų. Jūsų užsispyrimas ir sunkus darbas veda tiesiai į sėkmę. Mėnesio pabaigoje greičiausiai teks grįžti prie nebaigtų, bet jau senokai užmirštų darbų. Šiuo laikotarpiu tikėtinos apgavystės, todėl pasistenkite neįsitraukti į abejotinas finansines avantiūras. Visgi nesusikoncentruokite vien į darbus. Stiprinkite imunitetą ir pradėkite sportuoti, jeigu to dar nepadarėte. 


DVYNIAI (gegužės 22–birželio 21 d.)

Gegužės mėnesį Dvyniai mažiau abejos savo sprendimų ar veiksmų teisingumu. Pasitikėjimas savimi išaugs. Dirbsite sparčiau ir geriau, todėl darbus atliksite laiku. Gegužės mėnesio horoskopas pataria būti atidesniems.Nepamirškite duotų pažadų, svarbių užduočių, neužbaigtų darbų. Svarbu vengti rizikingos veiklos, neinvestuoti stambios sumos ir nesiskolinti be reikalo – veikite ramiai ir žingsnis po žingsnio siekite savo tikslo.

VĖŽYS (birželio 22–liepos 22 d.)

Geras gegužės mėnuo bus Vėžiui ar blogas, priklausys tik nuo jo paties. jeigu žinote,ką turite daryti, tiesiog veikite. Greičiausiai gegužę būsite linkę ,,iš musės daryti dramblį". Jus gali užklupti nesėkmės ir sveikatos sutrikimai susiję būtent su jūsų emocine būsena. Todėl pasistenkite daugiau ilsėtis, išsimiegoti, praleisti daugiau laiko gamtoje, miške.Visgi antroje mėnesio pusėje Vėžys pagaliau išmoks džiaugtis tuo ką turi. Supras, kad kartais ir neigiami įvykiai išeina į naudą.Pravartu būtų papildyti savo turimų žinių bagažą, tam, kad galėtumėte geriau atlikti savo pareigas ir atrasti daugiau bendrų temų pokalbiams su aplinkiniais.



LIŪTAS (liepos 23–rugpjūčio 23 d.)

2016 metų gegužės mėnesį Liūtas labiau pasitikės savimi ir tikės savo priimamų sprendimų teisingumu. Jeigu turite kažkokių neįgyvendintų idėjų ar nerealizuotų projektų, pats laikas veikti dar mėnesio pradžioje, nes antroji mėnesio pusė nebus tokia palanki. Jūsų užsispyrimas leis pasiekti geriausių rezultatų. Būsite ambicingi, kupini verslo idėjų bei noro nuveikti kažką, kas leistų užsitikrinti tvirtą socialinį statusą ir įgyti populiarumą savo veiklos sferoje. Pirmosios dvi dekados nėra itin romantiškos, tad protingiausia būtų šį laikotarpį skirti tam, kam dabar yra išties vaisingas metas – tai karjera.


MERGELĖ (rugpjūčio 24–rugsėjo 23 d.)

Mergelės paskutinį pavasario mėnesį bus nusiteikusios labai pozityviai. Suspėsite atlikti ne tik suplanuotus darbus, bet ir dar daugiau. Sėkmė Jus lydės jeigu viską kruopščiai planuosite. Nenumokite ranka į aplinkinių patarimus, kartais žmonės iš šalies situaciją mato aiškiau, Puikus laikas mokytis kažko naujo. Tai taip pat palankus metas keliauti, bendrauti su užsieniečiais, išplėsti savo pasaulėžiūrą bei aktyviai poilsiauti. Vėliau jūsų vidiniai poreikiai bei savijauta kiek pasikeis. Galimai tapsite kiek labiau emocingi, lengviau pažeidžiami ir net pavydūs. Būtent pavydo pasisaugoti vertėtų labiausiai – tai gali neigiamai atsiliepti jūsų asmeniniams santykiams. 


SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24–spalio 23 d.)

Gegužės mėnesio pirmoji pusė bus labai gera, tačiau vėliau pajusite energijos stygių, įtampą. Profesinėje veikloje galite susidurti su problemomis. Jeigu nuo pat pradžių jaučiate, kad kažką įgyvendinti bus labai sudėtinga, geriau nepradėkite, nes sugaišite daug laiko, o norimo rezultato galite ir nepasiekti. Jeigu kažką jau pradėjote, nesustokite, nedarykite pertraukų, pagal numatytą planą judėkite pirmyn. Jeigu antrosios pusės neturite, tuomet nenustebkite, jei pajusite ypač stiprų poreikį kuo greičiau rasti partnerį. Visgi svarbu turėti omenyje, jog šio laikotarpio pažintys gali būti pernelyg sudėtingos, apsunkinančios gyvenimą, sukeliančios daugiau kančios nei džiaugsmo.

SKORPIONAS (spalio 24–lapkričio 22 d.)

Skorpiono ženklo atstovą problemos 2016 metų gegužės mėnesį greičiausiai aplenks. Tai puikus laikas, kai Jums seksi beveik viskas, ko imsitės. Galite susidurti su konkurencija tiek darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime. Būkite pakantesni artimiesiems, išlaikykite šiltus, draugiškus santykius. Prieš ką nors pirkdami gerai pagalvokite, nes gali būti, kad gegužę Jūsų išlaidos viršys pajamas.Visą mėnesį ypatingai svarbi tema bus partnerystė ir meilė. Iš tikrųjų šis mėnuo nėra palankus vienišiams, tad protingiausia būtų nevengti įvairių pakvietimų, dalyvauti socialiniame gyvenime ir nebijoti atsiverti bendravimui.



ŠAULYS (lapkričio 23 - gruodžio 22 d.)

Nors Šaulio ženklo atstovai dažniausiai iš prigimties yra optimistai ir nuolat ieško dar neatrastų horizontų, tačiau pirmąsias dvi gegužės dekadas nebus galimybių gyventi „šauliškai“. Taigi pasiruoškite tam, jog greičiausiai teks kantriai ir nuobodžiai tempti kasdienybės naštą ir atlikti tokius darbus, kurie visiškai neatitiks jūsų norų.Tai taip pat svarbus metas tiems, kurie siekia sveikai gyventi ir atsisakyti žalingų įpročių, nes gerų rezultatų galite pasiekti lengviau nei bet kada. Paskutinė dekada vis dar rami, tačiau suteikianti daugiau laisvės, galimybių pademonstruoti savo talentus kitiems.

OŽIARAGIS (gruodžio 23–sausio 20 d.)

Disciplinuotiems ir darbštiems Ožiaragiams bus sunkiau nei paprastai susikaupti ir atlikti savo darbus iki galo. Rūpės meilė, romantiški pasimatymai, gyvenimo malonumai, norėsis daugiau laiko skirti hobiui bei vaikams, tad darbas šiuo metu bus mažiau svarbus. Būtų puiku, jeigu šiuo metu galėtumėte skirti laiko atostogoms, aktyviam poilsiui ir asmeniniam gyvenimui, o ne karjerai ir pareigoms darbe.Daug pasieks tie, kurie moka sakyti komplimentus aplinkiniams, dovanoti dovanas, skleisti gerą nuotaiką, šypsotis – tai atvers daugiau galimybių ir naujų pažinčių tiek asmeniniame gyvenime, tiek ir darbe. Laisvalaikį praleiskite gamtoje, tai suteiks Jums papildomos energijos.


VANDENIS (sausio 21–vasario 18 d.)

Būsite įtraukti į šeimos reikalus, tad karjerai bei savo paties malonumams neliks pakankamai jėgų ir laiko. Visgi būtent šeimos nariai bei jūsų namai taps vieta, kurioje šiame laikotarpyje jausitės geriausiai. Sunkiems ir dideliems projektams nėra palankus metas. Kadangi jūsų energijos resursai bus per maži,kad galėtumėte ,,kalnus nuversti".Be to, dažnai emocijos prieštaraus proto balsui ir todėl bus sunkiau suvaldyti situaciją darbe, sutvarkyti reikalus, kurie reikalauja loginio mąstymo ir susikaupimo. Pats laikas pasirūpinti savo sveikata. Stenkitės teisingai maitintis ir pradėkite sportuoti, žinoma, jeigu to dar nedarote.

ŽUVYS (vasario 19–kovo 20 d.)

Jei turite planų ir norite juos kuo greičiau įgyvendinti, tuomet pravartu būtų kreiptis pagalbos į aplinkinius, o ne bandyti viską atlikti savarankiškai. Bendravimas, gebėjimas laisvai pasidalinti savo idėjomis su kitais, nesusireikšminimas – šios savybės atvers kelius į sėkmę. Taigi, vienišiams ir tiems, kurie iš prigimties negeba sklandžiai komunikuoti su aplinka, pirmosios dvi dekados gali būti sudėtingos.Puikiai gebėsite valdyti savo finansus bei ger Aktualūs taps mokslai, proto imlumas, gebėjimas greitai reaguoti ir priimti naujoves. Trauks gamta, jausite poreikį dažniau būti tyloje, užsidaryti namuose bei sumažinti gyvenimo tempą. Neapkraukite savęs darbais ir daugiau dėmesio skirkite sau bei artimiesiems.


Tikiuosi kiekvienai šie horoskopų aprašymai bus naudingi ir neleis nusivilti šiuo mėnesiu. ^^ Na ir dar noriu pasveikinti visas mamytes su jūsų dienele! Visuomet būkit mums pačios nuostabiausios. :>

6 komentarai:

  1. Šaunuolė, kad sudėjai tokias puikias iliustracijas, ne vien tik banalus tekstas, su tokiom nuotraukytėm smagiau ir skaityti ir aišku apžiūrėti kiekvieną paveiksliuką :) Puikei padirbėjai Angeliuk :**

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir man didesnį įspūdį paliko būtent iliustracijos (tiesą pasakius, pačių horoskopų nė neskaičiau ^^"). Daugelis labai žavios, smagios ir atitinkančios reikiamą zodiako ženklą. Tik Liūtas kiek užkliuvo - tokioms ryškioms, karališkoms asmenybėms iliustracija tikrai pernelyg blanki :)) Tiesiog ties ja net sutrikau.

    Kita vertus labiausiai patiko Ožiaragio, Avino, ypatingai Dvynių apipavidalinimai ;) Neatsiliko ir Svarstyklės, Skorpionas bei Jautis :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Stengiausi kuo tinkamiau pavaizduoti kiekvieną zodiako ženklą, tik gaila, kad ties Liūtu ir baigėsi mano fantazija. Bet kokiu atveju, smagu žinoti, kad įdėtos pastangos nebuvo veltui. :))

      Panaikinti
  3. Pritariu aukščiau komentavusioms merginoms, iliustracijos- nuostabios! :)

    AtsakytiPanaikinti