2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Žaidimas "Velykinė mados medžioklė"

                                                      Sveikos mielos skaitytojos!
Tekstas - kite1, iliustracijos - Sonora

 Ohh... Kaip nervina tas niūrus oras, kuris rodosi vis dažniau, o saulė, regis, kaip į balą prapuolė. Bet visgi žaidimo kūrėjai, kad ir koks bebūtų oras, mus džiugina naujuoju jachtos tipo žaidimu - "Velykinė mados medžioklė". Prizai iš tiesų yra labai savotiški. Asocijuojasi  su Velykom ir po truputį įpusėjančiu pavasariu. O pats žaidimo tipas, bent man, šį syk nėra pats geriausias, tie spalvoti langučiai tik ir sukiojasi akyse, tačiau tos, kurios turi laimingą ranką, neliks "basos".
Profilio fonas (laimimas surinkus visus prizus)
Kalbant apie pačius prizus, labai sužavėjo tas kerintis fonas. Kurį, mano nuomone, daugelis tikrai norėtų pačiupti. Taip pat galėsime padailinti ir savo būstukus  velykiniais atributais. Ką jau be pasakysi apie būsto tapetus ir grindis. Net žadą atima.
Būsto baldai

 Kai peržvelgiau akimis kitus būsto prizus likau nei nustebinta, nei ne. Šį kartą jie nėra keliantys didelį įspūdį, bet viską atperka tapetų ir grindų bendra visuma. Na ir tikriausiai pastebėjote, kad daug kas numarginta juodais ir baltais langučiais, o dėka tų triušiukų akcentų ir dar laikrodžio fone reginys tikrai, manau, ne man vienai asocijavosi su filmu "Alisa stebuklų šalyje". Tačiau, visgi, tai nėra tiesa... Na, o jei jau puošime būstą tai reiktų ir mums pasipuošti kažkuo nauju.

Žaidimo apranga
Tam puikiai tinka švarkelis su rankos poza, kuri laiko baltą triušiuką. Nepamirškim ir skrybėlės su kyšančiomis triušio ausimis, kurią labai pagyvina tas kaspinukas su juodais ir baltais langeliais. Žaidime taip pat rasime ir juodą palaidinę trumpomis rankovėmis, žaismingą rankinę, vėlgi su triušiuko pakabuku bei įvairiausių kitų prizų, kuriuos matote įrašo iliustracijose. Smagu matyti, kad kūrėjai nepamiršta mūsų vis į virtualią atmosferą įpindami naujų žaidimų ir kolekcijų. Bet visgi  žaidimas nėra "su visam", kadangi su juo atsisveikinsime balandžio 20 dieną, o t.y. ketvirtadienį, taigi spėkit susirinkti sau norimus dalykėlius, nes vargu ar toks pats žaidimas pasieks mus ir antrąkart. Be to norėjau labai atsiprašyti, kad įrašas paskelbtas taip vėlai. Tačiau geriau dabar negu niekada.
Sėkmės ir geros likusios dienos!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą