2017 m. balandžio 25 d., antradienis

Žaidimas "Muzikos fašionista"

Sveikutės!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Amazonė.
Sveikinuosi dar kartą, pristatydama soliterio tipo žaidimą. Šį kartą nukeliausime į vieną didžiausių muzikos renginių pasaulyje – Koačelą! Žaidime rasite šaunias, išskirtinias aprangas bei žavius aksesuarus, taip pat galėsite laimėti pagrindinį prizą - profilio foną. Tad ilgai nelaukus, keliaukime apžvelgti šio žaidimo prizus - aprangas.

Pirmosios kaladės aprangoje vyrauja juoda spalva. Šioje kaladėje, manau, daugelio dėmesį patraukė žavi, universali rankinė, ne ką mažiau gražūs ir batai, na, o aksesuarų pasirinkimas, tikrai nenuvilia, rasite kaklo pakabuką, apyrankę, žiedus bei gelsvo atspalvio akinius nuo saulės. Surinkus šiuos daiktus laukia pagrindinis prizas - elegantiška juoda suknelė, puošta spalvingais lapais. Suknelei išskirtinumo suteikia dailus persišviečiantis audinys.









Antrojoje kaladėje išvysite kiek panašaus stiliaus aprangą, kurią sudaro raštais marginta trumpa juoda suknelė, savo nematyta išvaizda stebinantys batai, taip pat patogi nedidelė kuprinė bei keli aksesuarai, tarp kurių yra saulės akiniai, apyrankė bei diržas. Apranga tikrai verta dėmesio, bent jau mane, ji tikrai sužavėjo ne ką mažiau nei pirmoji. Pagrindinis prizas - šventinis makiažas.











Keliaukime prie trečiosios kaladės, kurioje laukia trečioji apranga. Ši skiriasi savo stiliumi nei prieš tai buvusios. Galėsite pasipuošti vidutinio ilgio įdomaus kirpimo suknele, žaviu odiniu švarkeliu, keletą aksesuarų bei, mano nuostabai, dar visiškai nematytais, labai įdomiais batais, kuriais kažin ar kiekviena išdrįstų pasipuošti. Surinkusios visus daiktus turėsite galimybę susikurti išskirtinę išvaizdą su šventiniu makiažu!








Ketvirtoji kaladė bei jos apranga tiesiog dvelkia vasara! Aprangą sudaro išskirtinis rūbas, kurį labai pagyvina plati ilga skraistė. Taip pat kaladėje rasite batus, akinius nuo saulės, diržą bei kutais puoštą rankinę. Na, o surinkus viską iš šios kaladės laukia prizas - žaisminga šukuosena, kuriai ne daug kuri liks abejinga. 











Penktojoje kaladėje visiška priešingybė - balta apranga, kurią sudaro šortai, puošti žvaigždutėmis, žaisminga palaidinė, švarkelis, išskirtinis galvos aksesuaras, batai bei labai mielai nuteikianti kuprinė, puošta meškiuku. Ši apranga neabejotinai pati mieliausia iš visų šiame žaidime, kas galėjo pagalvoti, kad derinys bus su žaviais meškiukais. ^^ Viską čia surinkusios, gausite pagrindinį prizą - antrą, taip pat iš kuodukų sudarytą šukuoseną.









Na, ir galiausiai atkeliavome iki paskutiniosios, šeštosios kaladės, kurioje apranga, vėlgi, visai nepanaši į prieš tai buvusias. Šioje aprangoje turėsite galimybė pasipuošti dar viena palaidine, džinsiniais šortais, kutais puošta liemene, prie kurios puikiai tiks ir batai bei dar keliais aksesuarais, kaip kaklo pakabuku, rausvo atspalvio saulės akiniais bei išskirtiniu galvos aksesuaru. Surinkusios visus prizus, laimėsite pagrindinį prizą - vasarišką profilio foną, atnešantį šiltus orus į jūsų profilį!






Tiek šiam kartui, ačiū, kad skaitėte bei sėkmės žaidime!♥

2017 m. balandžio 23 d., sekmadienis

Laikina klubo kolekcija

Laba diena, mielosios!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Amazonė.
Šį ketvirtadienį pasirodė dar niekada nematyta kolekcija, kurią galima atrakinti tik laimėjus specialų FTV trofėjų klubui. Trofėjus žaidime yra ribotos trukmės, galimybę jį laimėti turėsime per tam tikrą laiką - 30 dienų. Pati kolekcija verta dėmesio vien dėl to, kad nėra buvusi anksčiau. O ir turime galimybę atnaujinti garderobą naujais drabužėliais. Jų galima rasti kuo įvairiausių, tačiau nesunku pastebėti, kad drabužiuose vyrauja gėlių raštai ir ryškios spalvos. Labai smagu, kad yra toks didelis rūbų pasirinkimas, kiekviena ras sau patinkančius. Dėmesį traukia dailios, raštais puoštos suknelės, nustebino gausus švarkelių pasirinkimas, jų rasime įvairiausio stiliaus: nuo kiek kasdienio ir paprastesnio, iki išskirtinio ir dar nematyto. Mane taip pat sužavėjo rankinės, dauguma iš jų traukia akį žaviais raštais, papuošimais ar šauniomis detalėmis, tikras akcentas derinyje. ^^ Kalbant apie kolekcijos kainas, džiugina tai, kad daug rūbelių kainuoja dolerius, kas yra visiems įperkama ir patogu, žinoma, neapsieita ir be žaliųjų bei mėlynųjų akmėnėlių, kurie yra dažni kolekcijose. Apibendrintai, kolekcija išties verta dėmesio, bent jau mane tikrai sužavėjo tie pavasariu spindintys drabužiai, kartu atnešantys ir spalvingą žaismingumą. Juk jau pavasaris! ^^

O dabar, kviečiu apžiūrėti šios kolekcijos dalį drabužių iš arčiau! :)
Tiek šiam kartui, sėkmės medžiojant trofėjų! :)

2017 m. balandžio 22 d., šeštadienis

Kaip Gwat. Velykas sutiko...


Sveikos, mielosios!

Regis dar visai neseniai atsisveikinome su kiekvienos namus aplankiusiomis Šv. Velykomis, labai viliuosi, jog ši šventė jums ir jūsų artimiesiems atnešė tik džiaugsmą, šilumą ir plačias šypsenas, nes ko gi daugiau reikia per tokias šventes! Na, o kalbant apie įrašo prasmę, tai tiesiog norime pasidalinti kokios spalvingos mūsų klubui buvo šios Velykos ir tai atspindi ne kas kitas, kaip tik mūsų aprangėlės. Dar prieš Velykas merginos gavo užduotėlę sukurti aprangas su bent jau keturiomis spalvomis neribojant kokio tipo tai turi būti deriniai, ar mistiniai, ar kasdieniai, ar puošnūs, tad nieko nelaukusios puolė į kūrybinius darbus, kurių rezultatus tuoj čia ir išvysite...


 
Kite1, Evelinute14, Nikoletina

Liddy, Lorri, Zoja.
wyo_darkness, Keri, Mastema

Pandora, Amė, Lucy Hale2

Evuza., Kimberley

The girl on fire, Saat, Savana1
Taigi tiek derinukų sulaukėme šiam kartui, ir tuo baigiame šį ir taip gan trumpą įrašą. Tikimės, jog jis jums patiko, na ir linkime puikaus savaitgalio atsisveikindamos iki kito karto! ♥

2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Su gimtadieniu, Kimberley!

Mieloji,

Linkiu tau karštos saulutės, 
šiltų šypsenų, 
geros nuotaikos aplinkui, 
visokeriopos sėkmės, 
tikrų draugų, meilės sau, 
įspūdingų kelionių 
ir išsipildančių svajonių!
Nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga!
Photo by: Mastema

2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Žaidimas "Velykinė mados medžioklė"

                                                      Sveikos mielos skaitytojos!
Tekstas - kite1, iliustracijos - Sonora

 Ohh... Kaip nervina tas niūrus oras, kuris rodosi vis dažniau, o saulė, regis, kaip į balą prapuolė. Bet visgi žaidimo kūrėjai, kad ir koks bebūtų oras, mus džiugina naujuoju jachtos tipo žaidimu - "Velykinė mados medžioklė". Prizai iš tiesų yra labai savotiški. Asocijuojasi  su Velykom ir po truputį įpusėjančiu pavasariu. O pats žaidimo tipas, bent man, šį syk nėra pats geriausias, tie spalvoti langučiai tik ir sukiojasi akyse, tačiau tos, kurios turi laimingą ranką, neliks "basos".
Profilio fonas (laimimas surinkus visus prizus)
Kalbant apie pačius prizus, labai sužavėjo tas kerintis fonas. Kurį, mano nuomone, daugelis tikrai norėtų pačiupti. Taip pat galėsime padailinti ir savo būstukus  velykiniais atributais. Ką jau be pasakysi apie būsto tapetus ir grindis. Net žadą atima.
Būsto baldai

 Kai peržvelgiau akimis kitus būsto prizus likau nei nustebinta, nei ne. Šį kartą jie nėra keliantys didelį įspūdį, bet viską atperka tapetų ir grindų bendra visuma. Na ir tikriausiai pastebėjote, kad daug kas numarginta juodais ir baltais langučiais, o dėka tų triušiukų akcentų ir dar laikrodžio fone reginys tikrai, manau, ne man vienai asocijavosi su filmu "Alisa stebuklų šalyje". Tačiau, visgi, tai nėra tiesa... Na, o jei jau puošime būstą tai reiktų ir mums pasipuošti kažkuo nauju.

Žaidimo apranga
Tam puikiai tinka švarkelis su rankos poza, kuri laiko baltą triušiuką. Nepamirškim ir skrybėlės su kyšančiomis triušio ausimis, kurią labai pagyvina tas kaspinukas su juodais ir baltais langeliais. Žaidime taip pat rasime ir juodą palaidinę trumpomis rankovėmis, žaismingą rankinę, vėlgi su triušiuko pakabuku bei įvairiausių kitų prizų, kuriuos matote įrašo iliustracijose. Smagu matyti, kad kūrėjai nepamiršta mūsų vis į virtualią atmosferą įpindami naujų žaidimų ir kolekcijų. Bet visgi  žaidimas nėra "su visam", kadangi su juo atsisveikinsime balandžio 20 dieną, o t.y. ketvirtadienį, taigi spėkit susirinkti sau norimus dalykėlius, nes vargu ar toks pats žaidimas pasieks mus ir antrąkart. Be to norėjau labai atsiprašyti, kad įrašas paskelbtas taip vėlai. Tačiau geriau dabar negu niekada.
Sėkmės ir geros likusios dienos!


2017 m. balandžio 14 d., penktadienis

Pavasario kolekcija

Sveikutės!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Mastema.


Trečiadienį, visai netikėtai, žaidime pasirodė pakartotina "Pavasario kolekcija". Tai mane gerokai nustebino, vis dar prisimenu visus rūbelius buvusius praeitą kartą ir džiaugiuosi, kad kai kuriuos iš jų nusipirkau jau tada, kai kolekcija pasirodė pirmąjį kartą. Rūbeliai elegantiški ir dailūs, taip pat traukia dėmesį spalvomis ir raštais, tikrai nelikau jais nusivylusi. Labai džiugu, kad kolekcija gausi, tad ir pasirinkimo, tiek rūbelių, tiek jų spalvų, labai daug. Kolekcijoje ypatingai gražios pasirodė suknelės. Puoštos nėriniais, raštais ir gėlytėmis jos itin traukia dėmesį, taip ir norisi jomis pasipuošti. Ne ką mažiau dėmesio verti ir batai, kurie šioje kolekcijoje gana įvairūs. Galima rasti ir elegantiškų, ir laisvalaikio stiliaus, kas yra išties smagu. ^^ Labiausiai dėmesį atkreipia įvairiaspalviai, ryškūs sijonai, ne ką mažiau stebina ir jų forma. Jų yra įvairiausių: tiek laisvo kritimo, tiek pūstų. Negalima nepaminėti, kad kolekcijoje nepagailėta ir įvairaus stiliaus akinių, suteikiančių puikų akcentą derinyje. Derinį puikiai papildo stilinga rankinė, ar delninukė, o jų šioje kolekcijoje yra išties nemažai. Tad kiekviena ras sau patinkančią ir tinkančią. Taip pat kolekcijoje rasite laisvalaikio stiliaus palaidinių, dailių švarkelių bei keletą aksesuarų. Kainos kolekcijoje pernelyg nenustebino, jei gerai pamenu, panašios buvo ir pasirodžius šiai kolekcijai pirmąjį kartą. Na, o dabar, kviečiu paskaityti Gwat. klubo narių nuomones apie šią kolekciją. :)

Galvojau, kad bus dar nematyta, nauja kolekcija, bet, deja, suklydau. . Iš pakartotinos kolekcijos rūbų daug neturėjau, tai keletą įsigijau, bet kažko tokio ypatingo ir neradau. Puiki proga nusipirkti tą, ko neturim, nes pasirinkti tikrai yra iš ko. 
-Evelinute14

Na išties, ši kolekcija mane sužavėjo. Joje gausu tikrai pavasariškų daiktų, kurių savo spintoje dar neturiu.  Viskas kvepia pavasariu, merginų deriniai su šios kolekcijos drabužiais atgyja. Tačiau mane nuvylė tai, kad nėra suknelių už dolerius. Visos už smaragdus arba safyrus. :'( Na, bet apžvelgus kitus daiktus galiu sakyti, kad džiaugiuosi, jog ši kolekcija buvo pakartota. ♥
-The girl on fire



Kolekcija man patinka, nors ji pakartotina, kai ji pasirodė pirma kartą MA dar nežaidžiau, tad
rūbelių iš šitos kolekcijos neturėjau.
 Drabužiai tikrai, gražūs, spalvos labai pavasariškos/vasariškos ir kainos pernelyg nesikandžioja. Tik gaila, kad nėra jokio rūbo ar aksesuaro už dolerius, o ne smaragdus ir safyrus.
-Lucy Hale2

Labai nudžiugau šiai kolekcijai pasirodžius, nes visai neseniai pradėjau žaisti su šia panele, ir esu ją praleidusi. Daug drabužių už dolerius (beje, beveik visi gražūs), kas yra smagu, nes nereikia leisti ilgai kaupiamų safyrų norint kažką gražaus nusipirkti. 
-Amė


Ehh..Pagaliau atėjo pakartotina kolekcija! Ilgai jos laukiau, nes kaip kitos nespėjau susirinkt tokių gražių drabužiukų. Kainos visgi nestebina. Nėra ko norėti kai yra pakartotina kolekcija. O ir kitų panelių atžvilgiu kur vos ne vos spėjo susirinkt pirmąkart norimus daiktelius, o ir dabar būtų tos pačios kainelės. Tačiau pamačiusi, kad tos kurių norėjau suknutės kainavo nemažą dalį safyrų, o nesu jų tokia turėtoja, tai išeina kebloka nusipirkti tas suknutes. Kiti drabužiai irgi tokie FAB Sėkmytės su kainom ir, kad jos būtų Jums įveikiamos))
-kite1

Ši kolekcija jau buvo, tik atrodo lyg pridėjo keletą kitų dalykėlių, nežinau. Kolekcija patinka, nes visgi yra 4 puslapiai pasirinkimų, tad galima atnaujinti savo spintos garderobą labai lengvai.  Rūbeliai šventiniai, spalvingi ir šaukiantys pavasarį. Man tai tik galimybė pasipildyti to, ko nespėjau nusipirkti anksčiau. 
-Saat

Vėlgi smagu, jog kolekcija yra kartojama. Galėjau nusipirkti to, ko nenusipirkau aną kartą. Žinoma, kainos yra žymiai didesnės ir tai manęs nedžiugina. >< Rūbai labai gražūs, bet jei nori juos nusipirkti, reikia nemažai pakloti pinigėlių. :>>
-Amalia

Tiek šiam kartui. Ačiū, kad skaitėte!♥