2017 m. kovo 27 d., pirmadienis

Kolekcija "Pozuok stilingai"

                                                                                   Sveikos!
Tekstas-kite1 ,iliustracijos-eve123
  

     
Tikriausiai pastebėjot, kad naująjį įrašą rašo ką tik „iškepta“ rašytoja.😃Nuo šiol ir aš prisidėsiu prie klubo įrašų. Tai ką gi, pirmasis mano įrašas apie pakartotiną kolekciją „Pozuok stilingai“. Kalbant apie pačią kolekciją, kainos per daug nešokiravo, kadangi kolekcija kartojasi antrą kartą. Toms, kurios nespėjo prisipirkti visų smulkmenėlių tuomet, kai ji pasirodė pirmąjį sykį. teks pakloti daug safyrų ir smaragdų, kurie sudaro didžiąją dalį drabužėlių. Kas be ko, yra tokių, kurių, manau, tikrai norisi įsigyti ir turėti savo drabužinėje.

Na, o mane labai sužavėjo paltukas už 30 safyrų. Toks gražutis ir mielas. Dvelkiantis pavasariu. Tik, kaip bebūtų gaila, jis yra vienos spalvos. O ir taip 30 safyrų vien paltukui yra ne mažai. Gaila, kad nenusipirkau kolekcijoje kai ji buvo tik 1-ąjį kartą. Be abejonės ir šortai su poza labai žavūs... Manau, kad toms kurioms šie drabužėliai tikrai patinka, nepagailės ir tokios sumosŽinoma, spalvų įvairove, deja, pasidžiaugti šioje kolekcijoje neteks, nes nemaža dalis daiktų yra tik su viena spalvyte.


Taip pat man yra gan žavus šuniukas už 19 safyrų. Kodėl gi negalėjo būt smaragdai? Kai su safyrais daugumai krizė tai net nesinori matyt tokių kainų su jais. O tas ciuckis toks gražutis, kad išties sunku atsispirti pagundai jo nenusipirkus. Žinoma, dailus ir  šis paltukas. Tik, visgi, mano nuomone norėtųsi kitokios spalvos.Bet teks tenkintis tokiu, koks yra. Nepamirškim ir dar vienos pozos su kojomis. Galime pasidžiaugti, nes ji ne už safyrus, o smaragdus. Vis šis tas. O ir sukūrus tokį derinį su šiais drabužėliais visai neblogai gaunasi. Net ir spalvos labai gerai susižiūri.
Na, šis paltukas labiausiai išsiskiria iš visų esančių kolekcijos, akių nerėžia jo paties spalva o ir dizainas ganėtinai žavus. Derinukus gali pagražinti savo universalumu. Padailinus veidelius ir priderinus kitą garderobą gausis labai gražus kūrinys. Kas norės tik vieno paltuko iš visų, manau, tikrai turės ką apmąstyti renkantis, nes apsispręsti turėtų būti sunku.. Na ir, manau, vien mano nuomonės neužteks. Tad dabar pamatysite ir Gwat. merginų atsiliepimus apie šią pakartotiną kolekciją.







Išvydusi, kad pasirodė pakartotina kolekcija "Pozuok stilingai" buvau nustebinta. Kolekcijas labai mėgstu, tad jų visada laukiu. Šioje kolekcijoje jau buvau apsipirkusi praeitą kartą, tad šį kartą įsigyjau tik kelias smulkmenas. Patys rūbeliai labai pavasariški ir dailūs, pozos taip pat žavios, o ir joms parinkti aksesuarai verti dėmesio. ^^ Labai smagu, kad kolekcijos pakartojamos ir gali nusipirkti tai, ko nenusipirkai praeitą kartą. 
                                                                                 Liddy

Kadangi ši kolekcija man jau matyta ir turiu kelis daiktus iš jos, tai ji nei nustebino, nei labai nuvylė, gražių daiktų yra, puiki galimybė nusipirkti tai, ko praeitą sykį nepavyko, ar nespėjom. Daiktai taip pat kasdieniški, gan universalūs, tik sunkiau su bandymais ne banaliai pateikti derinius, kai didžioji dalis jų yra viso labo vienos spalvos, arba susidėlioja taip, kaip pasirodžius šiai kolekcijai apsirengti sugalvoja kas ketvirta žaidėja... Tai tokia mano nuomonė, tačiau, manau, merginų vaizduotės beribės ir tikrai išmąstys kaip šiuos drabužėlius pritaikyti prie savo garderobo.. ^^
Mastema

    Tai ką skubėkite apsipirkti, nes ši kolekcija pas mus toli gražu ne su visam... Puikių kūrinių, bei įkvėpimo kuriant derinius!
Šiam kartui tiek.

Geros dienos!

2017 m. kovo 26 d., sekmadienis

Žaidimas "Misija: pavasaris"

Laba diena, mielosios skaitytojos!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Amazonė.

Pavasariui iš tiesų sušilus, pasirodė ir kupinas spalvų žaidimas. Jame rasite 6 sodus, kuriuose paslėptos skrynelės su aprangos detalėmis. Kiekvienas ėjimas yra laimingas, galima laimėti dolerių ar pasipildyti smaragdų atsargas. Atidarius visas skryneles ir iš jų surinkus daiktus, laimėsite pagrindinį žaidimo prizą - marškinius su poza. O dabar šiek tiek apie pačias aprangas. :)

Pirmojo sodo aprangoje žavi paprastumas, labiausiai derinyje man patinka daili, melsva, gėlėta suknelė, primenanti pavasarį. ^^ Labai žavus pasirodė ir ilgas megztukas, suteikiantis deriniui jaukumo. Batai ir rankinė labai didelio įspūdžio nepadarė, tačiau galiu pagirti apyrankes, kurios yra smulkios, dailios ir tiks beveik visur.

Antrojo sodo derinys manau patiks visoms šiuolaikiško stiliaus mėgėjoms, kai vyrauja plėšyti džinsai, sportbačiai bei švarkeliai. O kalbant apie šį derinį, labiausiai dėmesį traukia džinsai, stebinantys savo įdomiu stiliumi bei palaidinė su švarkeliu. Šie rūbeliai man nematyti žaidime, todėl būtų smagu juos turėti. Ne ką mažiau gražūs ir bateliai su rankine bei akiniai nuo saulės.


Trečiojo sodo apranga itin išskirtinė. Daug sluoksnių, raštų ir įdomių aksesuarų. Manęs ši apranga nesužavėjo, nes nemanau, kad turėčiau kur priderinti šiuos rūbelius, o ypač rankinę su batais. Vieninteliai rūbeliai man patikę šiame derinyje yra švarkelis ir marškiniai, o iš aksesuarų - visai žaviai atrodo auskarai.

Ketvirtojo sodo apranga labai elegantiška ir iš visų aprangų man patiko labiausiai. ^^ Labai gražaus stiliaus palaidinė. Panašias į šią palaidinę, žaidime esu mačiusi tik kelias. Sijonas išskirtinis ir šiam deriniui itin tinka, bateliai taip pat labai gražūs, kas net nustebino, o ir rankinė puikiai prie jų dera. Kaklo papuošalas gana retas, toks stambus - tikras akcentas, na, o kakaviniai saulės akiniai puikiai tiks šiltiems orams. :)


Pentajame sode jus pasitiks tikrai nematytas derinys. Nieko panašaus nesu mačiusi, tai išties išskirtinis derinys, kurį, manau, užsivilkti išdrįs ne kiekviena. Manęs rūbeliai nesužavėjo, nežinau, kur galėčiau juos priderinti, tačiau batai - visai nieko. ^^

Na ir paskutinysis - šeštasis sodas, kuriame mus pasitinka itin vasariškas derinys. Taip ir įsivaizduoju šį derinį prie jūros kiek vėsesnę vasaros dieną, ilga melsva plėvėsuojanti suknelė, odinis švelniai kreminis švarkelis, dailios basutės ir akiniai nuo saulės. Labai dailu ir tikrai traukia dėmesį, o ypač toks stilingas, dailus švarkelis, būtent jis derinyje man patinka labiausiai. :)


Pagrindinis prizas - marškiniai su poza, pasirodė iš tiesų žavus. Manau, šią palaidinę galima priderinti prie įvairių drabužių, kas iš tiesų naudinga, o pati poza jau ne kartą matyta, tad labai nenustebino. Pačių marškinių spalvos irgi visai nieko, labai įdomiai atrodo plačios rankovės ir tai, kad marškiniai nedengia pečių. Turbūt daugelis tikėjosi, kad pagrindinis prizas bus šukuosena, tiesą sakant ir aš taip maniau, tad tai, kad laimėsim šią pozą šiek tiek nustebino. Tačiau, manau, kad ši poza įneš įvairumo, o ir smagu matyti paneles, atrodančias ar "stovinčias" kitaip. Tad sėkmės žaidime renkant drabužius ar pildant žaliųjų akmenėlių sąskaitas! ^^


Už pagalbą dėkojame - The girl on fire ir wyo_darkness :)



Tiek šiam kartui, ačiū, kad skaitėte! ♥

2017 m. kovo 18 d., šeštadienis

Su gimtadieniu, Lorri!


Brangink minutes dienos kiekvienos, 
Nes prabėgs jos ir nebegrįš niekados. 
Brangink prisiminimus akimirkų gražių, 
Suteiks jie tavo gyvenimui prasmių. 
Saugok ir savo svajones, viltis, 
Pasiekt jos padės tai, ko trokšta širdis. 
O svarbiausia, saugok pasauliui save, 

Mes trokštam, kad būtum visad šalia! 

                                                                                                    Photo by: Rinesmee

2017 m. kovo 2 d., ketvirtadienis

Paryžiaus mados savaitė

Sveikutės!

Tekstas,iliustracijos - Angeliška.

Galiausiai, praėjus trims, kupinoms įspūdžių savaitėms, per kurias apkeliavome tris šalis: Niujorką, Londoną bei Milaną, pagaliau pasiekėme ir galutinį tikslą - Paryžių. O ši valstybė neapsieina be išskirtinių ir elegantiškų drabužėlių. Kaip ir kiekvieną kartą, sulaukėme dviejų įspūdingų aprangų, kurios puikai atspindi pačią šalį. Pirmoji apranga, kurią galime surinkti atidarinėjant dėžę, tikrai sudaro ganėtinai puikų įvaizdį. Labiausiai dėmesį patraukia  švarkelis ir kaklo papuošalas, kurie tarpusavy atrodo labai žaviai. Ir aplamai, ši skarelė atrodo taaip nerealiai, kad be jos šis derinys tiesiog nublanktų. Pagrindinė šios mados savaitės apranga, kurią galime gauti renkant nuotraukas, tiesiog tikras elegancijos pliūpsnis! Pažvelgus į ją - sunku atitraukti akis. Sidabriniai aksesuarai pagyvina rožinę, atskirų dalių suknelę, kurios viršutinės dalies tipas išsiskiria nuo anksčiau buvusių suknelių. Na ir, žinoma, kaip mados savaitė be šukuosenos, kurią galime gauti surinkus 50 nuotraukų. Tikriausiai daugelis manot taip pat kaip ir aš - ši šukuosena nėra labai įspūdinga. Iš dalies, ji primena ir kiek anksčiau turėtas šukuosenas, kurios buvo būtent tokios išvaizdos.Todėl, manau, jos nelaimėjus, netektų kuo nors nusivilti. 

Šiai dienai tiek. Na, o jums, gražaus likusio vakaro.:)

2017 m. kovo 1 d., trečiadienis

Kolekcija "Mados žiedai"

Labas vakaras,

Tekstas,iliustracijos -Angeliška.

Pavasaris mados arenoje pasirodė su nauja, būtent jį atspindinčia kolekcija -"Mados žiedai". Nors visai neseniai kūrėjai nustebino "Karnavalo" rūbeliais, su kuriais jau poryt turėsime atsisveikinti, šiandien jie vėl mus džiugina su išskirtinio dizaino drabužėliais. Tikriausiai daugelis iš jūsų išvydusios juos ne itin apsidžiaugėte, nes jie neatrodo kažkuo ypatingi ir labai puošnūs. Tačiau, džiugu, kad žaidimo kūrėjai vis bando mus kažkuo nustebinti ir ši kolekcija yra būtent tai! Anot  jų, ji įkvėpta  išskirtinio tautybių  ir kultūrų susipynimu. Ir pačios galime pastebėti, kad šių drabužių dizainas yra tikrai išskirtinis. Įvairūs suknelių stiliai ir raštai, įmantriausi diržai, aksesuarai ir bateliai tarpusavy kuria itin paprastą, bet žavų įvaizdį. Kalbant apie pačias sukneles, jos šį kartą yra trys, tačiau visos turi po penkias spalvas. Kaip ir minėjau aukščiau, jos išsiskiria savo tipu bei raštu. Kiekvienai iš jų yra pritaikytas ir diržas, rankinė/kuprinė, pora batų bei skirtingi aksesuarai, kurie taip pat turi penkias spalvas. Mane labiausiai sužavėjo galvos aksesuaras. Seniai laukiau, kol žaidime atsiras kažkas panašaus į tokį lankelį, kuris deriniui suteikia tiek žavesio, tiek paprastumo. Na ir kaip nepaminėjus to puikaus kutų ir karoliukų diržo, kuris tikrai yra išskirtinis ir jo išvaizda skiriasi nuo anksčiau būtų MA diržų. Manau, jį tikrai ne vieną kartą teks panaudoti deriniuose. ^^ 






Šį kartą tiek. Na, o jums linkiu įsigyti kuo daugiau šios kolekcijos drabužėlių, kad vėliau nereikėtų gailėtis! Gražios pavasario pradžios. :)