2016 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Žaidimas "Muzikos natos"

Sveikos mielos skaitytojos!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - Angeliška.

Pirmadienį pasirodė dovanų tipo žaidimas pavadinimu "Muzikos natos". Tai kiek nauja, nes tema susijusi su muzika. Todėl tarp žaidimo laimėjimų daug blizgučiais puoštų įdomių aprangų ar net keli muzikos instrumentai! :> Taip pat galima laimėti net keturias šukuosenas ir dailius veido bruožus. ^^ Tad kviečiu paskaitinėti Gwat. klubo nuomones apie šį žaidimą:



Šis žaidimo tipas yra mano mėgstamiausias, iškart po teleporterio, kadangi tikrai lengvai galima laimėti daug prizų. Kai paveikslėlyje pamačiau gitaristės šukuoseną, iškart supratau kad turiu ją gauti, o kai pamačiau visas šukuosenas, man patiko viso labo tik dvi. Todėl labai tikiuosi kad jas gausiu. ^^ Na, o kiti paveikslėlyje matyti drabužiai ir aksesuarai manęs nesužavėjo - per daug blizgučių. Tad linkiu visoms gauti tai, ko trokštate! ;)
-The girl on fire

Pirmasis įspūdis pamačius žaidimo nuotrauką buvo kažkas vauu, iš kart nudžiugino tai, kad vėl sulaukėme naujų pozų. Tik atsiradus žaidimui, skubėjau ieškoti kitų rūbų, kurių suradau tikrai nemažai ir visi jie buvo įspūdingi. Na bet žinoma, visko tikrai nepavyks laimėti. :D Yra drabužėlių tikrai ne mano stiliaus, manau, ne vien man nepatiko ta blizganti kepurėlė. Net neįsivaizduoju, kur ją būtų galima panaudoti... Na, bet žinoma, geriau kas nors, negu nieko... :D Taip pat smagu žinoti, kad bus galima laimėti net keturias šukuosenas, tikiuosi kad ir vėl pavyks kaip ir praeitą kartą laimėti jas visas iš mažų dovanų, nes nusprendžiau pirkti tik jas. :>
-Angeliška

Maloniai nustebau pamačiusi dovanų tipą. Jis vienas iš mano mėgstamiausių. Roko tematikos drabužiai nelabai man prie širdies... Veido bruožai išskirtiniai, gražiai turėtų atrodyti lūpos ir antakiai.
-Lenceria

Šįkart bandysiu pirkti tik mažas dovanas. :D Labai norėčiau laimėti kelias šukuosenas ir gitaristės aprangą. :D
Tarp kitko, labai noriu pasidžiaugti, kad kūrėjai nesnaudžia ir kas kart pasibaigus vienam žaidimui ar kolekcijai, atsiranda kita naujiena. ;)
-Starla

Dovanų tipo žaidimas yra vienas iš mano mėgstamiausių, todėl labai nudžiugau jį pamačiusi, nes žaidimas yra gana lengvas, tačiau, žinoma, negali žinoti ką laimėsi, tai priklauso tik nuo sėkmės. Prizai man taip pat patinka, rūbai yra originalūs ir išskirtiniai, susiję su muzikos žanrais, tačiau kai kuriuose rūbuose per daug blizgučių. Ypatingai man, manau, kaip ir daugumai patiko gitaristės poza - tai iš ties nauja ir labai žavu. ^^ Taip pat nuostabu, kad galima laimėti tiek daug šukuosenų, kai kurios iš jų labai gražios ir traukia akį. :> Mane labai nustebino, kad tarp galimų prizų yra ir veido bruožai, kurie labai dailūs. Tiek šį kartą, linkiu visoms laimėti norimus prizus bei sėkmės žaidime! ^^

8 komentarai:

  1. Labai geras įrašas merginos. Smagu skaityti tai, ko nei vienas klubas nerašo, o tai didelis pliusas. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu žinoti,kad patinka! Na, tikimės,kad šios idėjos niekas nepaglemš, visgi smagiau kai pačios sugalvojam ką rašyti blog'e. :)

      Panaikinti
  2. Žiauriai gražios įliustracijos ypač 2 nuotrauką, o teksta super, galiu tik girti:D
    Beje kviečiu aplankyti Star club'o blogą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Illustrations amazing!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nuostabu,1000000 balų fotkytėms šaunuolė Angeliška!
    Bravo!♥♥♥♥♥

    AtsakytiPanaikinti