2016 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Klubo savaitė (11)

Hey!

Tekstas - Jessicaa, iliustracijos - Angeliška.

Pirmadienį sulaukėme daugumai merginų patinkančio žaidimo tipo,kurio pavadinimas ,, Muzikos dovanos "! Ikonėlė viršuje tikrai paglostė man širdį, prizus nėra sunku gauti, tai tik sėkmės reikalas, o ir žaisti renkant natas kiek smagiau, o po to atidarius dovaną tikėtis kažko wow!:> Žaidime mes galėsime laimėti kiek neįprastų, bet gražių aprangų! O ir dar visai netikėtai - galėsime gauti gitarą ar net kontrabosą, tai mane labaaai nustebino:> Jų nepanaudosi dažnai, bet tokį turėti tarp savo daiktų būtų itin šaunu, manau ne viena aš jų norėčiau :> Šukuosenos taip pat įdomios, kelios retai panaudojamos, o vieną užmačiau tokią lyg su kuoduku, prie laisvalaikio aprangos tikrai tiks :> Sėkmės renkant natas bei atidarinėjant dovanas!


O kaip antradienis taip laimėjimai iš konkursų:> Mūsų prezidentė Angeliška, klube pagarsėjusi užimdama 1-ąsias vietas konkursuose šįkart užėmė konkurse ,,Keliaukime!" 8-ąją vietą! Nors buvo begalės įdomių ir gražių derinių, kova dėl kurios nors iš dešimtuko vietų, buvo labai įnirtinga. :> Sveikiname ir linkime toliau konkursuose laimėti vien tik prizines vietas :> Smaragdai niekada nebuvo prošal, kaip jų reikia taip reikia!:)



Kaip bebūtų gaila, šiandien pasibaigė pakartotina ,,Paplūdimio kolekcija". Kolekcijoje turėjome labaai gražių maudymukų bei aksesuarų, kuriuos galėjome įsigyti už nedidelę sumą, o norint įsigyti įmantresnę laisvą suknelę ar rankinuką - reikėjo patuštinti savo safyrų atsargas :> Kolekcija tiek man, tiek klubo narėms patiko, ji leido užsimiršti jog ruduo ne už kalnų!:) Tikiuosi jog maudymukus dar spėsime panaudoti ir šią vasarą, nes man jie labai patiko, tai noriu bent kartą užsidėti!^*^ Belieka tikėtis jog orai mus dar palepins:) Šį kartą tiek, gražios bei saulėtos dienos. :>

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą