2016 m. balandžio 24 d., sekmadienis

Mados tendencijos (2)

Labas vakaras. ^^

Ir vėl šį vakarą atkeliauju su trumpučiu įrašu apie pavasario mados tendencijas, kurios gal būt kai kam jau yra žinomos. Kasmet tendencijų ratas ties nauju sezonu sustoja vis toje pačioje vietoje. Pavasarį vėl išpopuliarėja dryžiai, balta spalva, marinistiniai elementai ir nėriniai.

Šį pavasarį grįžo gyvūnų kailių raštai (zebrų dryžiai, leopardų ir žirafų dėmės), egzotiškos odos ir jas imituojantys audinių marginimai, o ypač gyvačių. Aksesuarai siuvami iš verstos ar šeriais dengtos odos bei jų sudurtos skirtingų faktūrų odos. Gatvėje neretai tenka matyti merginų, dėvinčių raštuotus rūbus, žinoma, ne visos sugeba juos skoningai panaudoti, tačiau kai kurios su jais moka labai puikiai išsiskirti iš minios. Asmeniškai man tokie drabužiai ne prie širdies, labiau patinka vienos ar kelių spalvų drabužiai su kuriais visur ir visada gali jaustis patogiai, žinoma, nevengiu ir įdomių ornamentų.^^ O mėgstančios gyvūnų kailio raštus, gali būti madingos ne tik realybėje, bet ir Superpanelės žaidime. Šią vadinamą "Afrikos" tendenciją, geriausiai taikyti laisvalaikio stiliaus aprangoje ir atostogų garderobe. 

Tikriausiai ne viena mergina yra girdėjusi apie X formos siluetą.  Uždaras kaklas ir atviri pečiai, ši sezono naujovė matoma ko ne kiekvienų garsesnių mados namų 2016 m. pavasario ir vasaros kolekcijose. Madingi tarsi iškirptais lopais apnuoginti pečiai arba suknelės / palaidinės segamos už kaklo ir ties pečiais nuleistomis rankovėmis.  Šis tipas žavi ne tik savo pavadinimu, tačiau ir vienais iš išskirtinių drabužių, kuriuos gal būt pasiryžta nešioti ne kiekviena mergina. Ir aš neatsisakyčiau turėti keletą tokio stiliaus rūbų savo drabužinėje. Šiltesniems orams jie labai tinka, taip pat labai dažnai tenka pamatyt merginų dėvinčių tokio tipo sukneles paplūdimiuose, nes tai vienas iš tinkamiausių  ir patogiausių drabužių , kurie yra dėvimi prie jūros. X siluetas dažniausiai regimas vasariškose suknelėse, švarkuose ir prigludusiuose megztiniuose.

Jau minėjau, kad šį pavasarį iš mados nesitraukia gyvūnų kailių raštai, tačiau greta žengia ir nauja kryptis - gyvūnais išpaišyti arba siuvinėti audiniai. Ritmiškai išdėlioti paukšteliai, pavieniui nutapyti žirgai, išsiuvinėti vabalėliai, egzotiški padarai - atrodo, kad prie drabužių prilipo visas zoologijos sodas. Kiek man pačiai teko matyti, daugelis merginų renkasi ritmiškai išdėliotus paukštelius ant įvairių marškinių ar megztinių. Galbūt todėl, kad jie atrodo labai paprastai ir nekrenta žmonėms į akis. Galiu pripažinti ir man jie žaviai atrodo. ^^ Tokio tipo drabužius merginos yra įpratusios dėvėti laisvalaikiu, retas atvejis, kai pamatysi merginą šventėje taip apsirengusią. Mėgstančioms išsiskirti iš minios, tektų rinktis didesnių gyvūnų išpaišymus.  Be to, mėgstančioms siuvinėti, tai gali būti puikus užsiėmimas. Išsisiuvinėti vieną ar kitą gyvūnėlį ant suknelės,megztinio ar netgi rankinės gali ir pati. 

Tai pat noriu pasidžiaugti, kad taip dažnai lankotės mūsų klubo blog'e ir galiausiai sulaukėme 10 000 jūsų apsilankymų. Didelis ačiū visoms skaitytojoms. ^^



Šį vakarą tiek. Labos nakties. :>

4 komentarai:

  1. Labai džiaugiuosi, jog aprašote tendencijas, įdomu paskaitinėti, o ir iliustracijos išties žavi ir traukia akį, kasdien čia užsuku pažiūrėt - ar yra naujas įrašas;> visokeriopos sekmės Jums ir blogo kūrime ir klube:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai dėkojam,kad apsilankai. Vos tik atradus laisvą minutėlę, bus kuriamas naujas įrašas apie jas. Sėkmės ir tau!:>

      Panaikinti