2016 m. balandžio 17 d., sekmadienis

Mados tendencijos (1)

Labas vakaras!

Manau neviena mergina domisi mada ir mėgsta paskaitinėti įrašus apie tai, todėl šis įrašas kaip tik jums.^^ Įdomu sužinoti kokie rūbai ir aksesuarai bus madingi šią vasarą/pavasarį bei ką vertėtų turėti savo spintoje.

Pradėkime tikriausiai nuo vieno iš svarbiausių aksesuarų - akinių, būdingų tiek pavasariui, tiek vasarai.  Kaip ir praėjusiais metais, pirmoje vietoje išlieka masyvus plastikas. Visų merginų mėgstami itin stilingi kuo didesni, įvairių formų, su charakteringomis dekoracijomis saulės akiniai bei akinių rėmeliai. Kuo ryškesnės spalvos - tuo geriau. Labai populiarūs kontrastingų spalvų deriniai - derinamos kelios spalvos viename akinių modelyje. Žinoma, nemėgstantiems ryškių akcentų yra siūlomos pastelinės, tokios,  kaip pilka, švelniai rožinė, marmurinė ar persikinė spalvos. Taip pat madingiausių akinių lęšių pozicijos neužleidžia spalvoti veidrodiniai akinių lęšiai - rožinės, mėlynos, žalios ar kitos spalvos. Šių metų naujovė - akinių lęšių forma, priešinga rėmelio formai, pavyzdžiui, akinių lęšiai apvalūs, o rėmelis - drugelio formos. 


Dar vienas reikalingiausių daiktų merginos spintoje - bateliai. Šiuolaikinė mada daug liberalesnė nei anksčiau, tendencijos, kartą atėjusios iš kart nedingsta, jos tiesiog pasitraukia iš populiariausių tendencijų sąrašo ir yra atidedamos kuriam nors laikui. Norint įsigyti kažką naujo, geriausiai rinktis batelius su raišteliais, kiek primenančius puantus, sandalus, arba dandy stiliaus batelius - jie vieni linksmiausių šį sezoną. Taipogi smailūs bateliai neužleidžia savo pozicijos. Jeigu norisi atvirų aukštakulnių, geriausiai šį sezoną žvalgytis į mules tipo batelius, dabar jie gražinami rašteliais ir šiek tiek keičiasi lyginant su praeitu sezonu. Jeigu norisi batelių, kurie atrodytų gerai prie bet kokio drabužio, geriausiai rinktis klasikinius aukštakulnius sandalus, kulnelis neturėtų būti super plonas, spalvas geriausiai rinktis neutralias - metalo ar kūno spalvos.

Rankinių horizonte irgi įvyko šis tas naujo. Kaip ir buvo minėta praeitame Graffitos įraše, šį sezoną galima išbandyti pusmėnulio formos rankines, jų būna pačių įvairiausių dydžių. Taip pat paplūdimio rankinę, savo forma ir faktūra primenančią gražuolę. O kuprinės - niekada mūsų nenuvils. 

Šį sezoną mados Olimpas nepašykštėjo spalvų - parduotuvėse šypsosi geltonumo,alyvinė, kriauklės melsvumo, rožinio kvarco ar žalių lapų spalvos. Kalbant apie spalvas šį sezoną svarbu tik viena - kad jos dalyvautų tavo pačios įvaizdyje. Ne tiek svarbu tai alyvinė, melsva ar rožinė. Tad šį pavasarį pamėgtą juodai baltą įvaizdį geriausiai praskaidrinti žalios spalvos impulsu ar saulės geltonumo spinduliu.














Šį vakarą tiek. Iki kito karto! :>

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą