2017 m. birželio 16 d., penktadienis

Žaidimas "Egipto paslaptis"

Sveikutės!


Galiausiai, po ilgo nesirodymo MA, o juolab blog'o erdvėse, grįžtu į senąsias vėžes, kurių jau buvau pasiilgusi. Šiandien į mados areną atkeliavo naujas žaidimas "Egipto paslaptis", kuris mums pateikė šešias skirtingas zonas, su skirtingais prizais. Žinoma, šį kartą turime galimybę nemokamai atversti langelį kas keturias valandas, o tai, pripažinkim, iš ties padidina galimybes laimėti daugiau prizų. Per daug neišsiplėtus siūlau į kiekvieną zoną žvilgtelėti iš arčiau. 

1. Didžiojo Sfinkso zona
Pirmojoje zonoje slypi 30 įspūdingų drabužių bei aksesuarų, kurie puikiai papildytų mūsų drabužinę, kurioje mums visuomet kažko trūksta. Čia mūsų laukia šešios skirtingos aprangos detalės turinčios po penkias skirtingas spalvas. Kaip ir būdinga Egipto moterims, didžiąją dalį prizų, šioje zonoje, užima aksesuarai. Jų turime netgi tris: įspūdingo dydžio bei puošnumo kaklo papuošalas, žavūs auskarai bei dvi, akį traukiančios didelės apyrankės, kurios yra ne tik puikiai pastebimos, bet ir labai įvairios. Šioje zonoje taip pat turime ir žavią, vėjo kedenamą suknelę bei paprastas basutes. Kalbant  apie pagrindinį prizą, čia mūsų laukia ypatingas akių makiažas, kuris laimėtą derinį dar labiau išryškina ir išskiria.

2. Amono Ra zona
Antroji zona atsidaro birželio 17 dieną. Čia mūsų laukia penkios skirtingos aprangos detalės turinčios po penkias skirtingas spalvas. Šioje zonoje mane labiausiai žavi išskirtinė suknelė bei prie jos priderinta skraistė, kartu jos sudaro iš ties įspūdingą bei žavų derinį. Nors šioje zonoje papuošalų yra vienu mažiau, tačiau suknelės aksesuarai sudaro tokį įvaizdį, kad jų būtų iš ties labai daug. Čia taip pat yra galima laimėti penkias skirtingų spalvų basutes, kurios mūsų spintoje tikrai praverstų. Na, o pagrindinis prizas čia - šukuosena. Ilgi plaukai ir vadinamieji,,kirpčiukai"  atrodo labai patraukliai. Pagalvojus, manau, kiekviena norėtų šios šukuosenos savo grožio salone, kuri taptų ne vien šventine šukuosena, bet ir kasdienine. :> 
3.  Anubio zona
Trečiojoje zonoje mūsų laukia 30 daiktų. Aprangą, kurią galime laimėti atidarinėjant langelius, labiausiai išryškina galvos aksesuaras, kuris žavi savo dydžiu. Kalbant apie suknelę ir apsiaustą, jie man kažkaip nepriminė egiptiečių aprangos, tačiau, žinoma,  kūrėjams kaip visuomet nestygsta įdėjų sukurti kažko įdomesnio bei išskirtinio. Pagrindinis prizas šioje zonoje taip pat yra šukuosena, tačiau šią, iš kart pamačius, galima suprasti, kad būtent ji yra idealiausia Egipto moterų šukuosena. Tos ,,mini" kasytės ir karoliukai, pačią šukuoseną daro įspūdingą ir išskirtinę.

4. Nefertitės zona
Ketvirtojoje zonoje mūsų laukia keturios aprangos detalės, su net septyniomis skirtingomis spalvomis t.y. 28 daiktai. Šioje aprangoje labiausiai dėmesį patraukia galvos aksesuaras, kuris tikrai būdingas egiptietėms bei žavi suknelė, kurios savo spintoje tikrai norėčiau. Nuo šios zonos toliau vyrauja aukštakulniai, kurie šiame derinyje labai dera su suknele bei kitais aksesuarais. Pagrindinis prizas čia yra egiptietiškas fonas su didžiulėmis piramidėmis bei galvą kyšančiu kupranugariu.



Penktoji zona - Isio. Joje mūsų laukia taip pat dar viena nuostabi bei kerinti apranga. Joje turime šešis daiktus su penkiomis skirtingomis spalvomis. Kaip ir kiekvienoje zonoje labiausiai vyrauja papuošalai, čia jų turime netgi keturis: galvos aksesuaras, žiedas, apyrankės bei 
5. Basta zona
auskarai. Suknelė šį kartą yra sujungta su apsiaustu, kurie kartu atrodo labai žaviai.Ir dar galime laimėti iš ties gražias platformas, kurias, manau, priderintumėme ir kasdieniniame derinyje. Pagrindinis prizas čia - šukuosena. Ji iš ties atrodo pritrenkiančiai ir labai primena skorpiono uodegą, tai deriniui suteikia tikrą egiptietės įvaizdį.



6. Hatoro zona.
Šeštoji, tačiau neprasčiausia zona - Hatoro. Joje mūsų laukia keturi daiktai su penkiomis skirtingomis spalvomis. Šioje zonoje galime rasti išskirtinius aukštakulnius, kurie yra labai puošnūs ir be abejo atitinkantys Egipto temą. Taip pat ir kaklo papuošalas šiame derinyje užsitarnauja itin pastebimą vietą, nes neatkreipti į jį dėmesio yra tiesiog neįmanoma. Suknelės šioje zonoje žavi savo paprastumu, bet tuo pačiu ir egiptietišku puošnumu. Pagrindinis prizas šioje zonoje yra apsiaustas, tačiau jis ne bet koks, o su poza! Manau, norinčios ją laimėti, tikrai gaus praverti savo piniginę. 


Šį kartą tiek. Na, o aš jums linkiu sėkmės renkant prizus! Gražaus savaitgalio. :>

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą