2017 m. gegužės 20 d., šeštadienis

Žaidimas "Piratų nuotykiai"

Sveikutės!

Tekstas - Liddy, iliustracijos - eve123

Antradienį pasirodė gausus prizais žaidimas, pavadinimu "Piratų nuotykiai". Žaidimo pavadinimas primena apie šio mėnesio pabaigoje turintį pasirodyti "Karibų piratų" naujos dalies filmą. Tad šis žaidimas turėtų itin patikti šio filmo, ir ne tik, gerbėjoms. Žaidime yra net 7-ios išskirtinumu stebinančios aprangos, tarp kurių ir sužadėtinio apranga, kas bent jau man, buvo gana netikėta. Tiesa, žaidimo tipas ne iš pačių mėgstamiausių, norint be safyrų nueiti gana toli, tektų kas tris valandas spaudinėti mygtuką, kas išties būtų nuobodu ir užimtų laiko. Tačiau smagu, kad visos turės galimybę per žaidimo buvimo laiką neskubant gauti pirmąją ir, manau, antrąją aprangą garantuotai, nes visgi, duotos 2 savaitės. Kalbant apie pačias aprangas, jos man per didelio susižavėjimo nesukėlė, bet nesunku pastebėti, kad tai garsiojo filmo "Karibų piratai" veikėjų aprangos. Manau, kad ne mane vieną džiugina kartu su deriniu gauti ir naują šukuoseną. O dabar, kviečiu pasižvalgyti po šio žaidimo prizus.


Tiek šiam kartui, sėkmės žaidime!♥

4 komentarai:

  1. Labai gražios iliustracijos ^^ Bet labai norėtus daugiau teksto ar (kaip darėt ankščiau) jūsų klubo panelių nuomonių apie žaidimą. Taip pat būtų smagu pamatyti, kaip šios aprangos atrodo realybei.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Esam nuoširdžiai dėkingos už patarimus ir komplimentus! Narių nuomonių dar tikrai teks išvysti, na, realybėje esančias aprangas iš seniau gan puikiai pateikia ir kiti blogai, tad, bent šiuo atveju norim turėt kažką paprastesnio ir savo.. ^^

      Panaikinti
  2. Ajajai, panos! Nu nerealus įrašiukas, iliustracijos kažkas nuostabaus! <3 Ir kaip apsidžiaugiau, kai pamačiau savo bodžiuką tarp kitų merginų, labai smagu! <3 Kaip pasiilgau visų! Perduodu šilčiausius linkėjimus! ♡ Sėkmės!
    - Sone.:p

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, saulele ♥ dėkojam, smagu, kad patiko :) ačiū labai, tau taip pat siunčiam šiltus linkėjimus, mieloji ;)

      Panaikinti